28 / 07 / 2024

Mersin Bozyazı projeleri

Mersin Bozyazı projeleri

Mersin Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı üçüncü birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında, Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı.

TOKİ Mersin'deki Romanlar için konut projeleri hayata geçirecek! 

8 Nisan Dünya Romanlılar Günü dolayısıyla Roman milletvekili ve vatandaşlarla bir araya gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TOKİ'nin Roman vatandaşlar için konut projeleri yürüttüğünü dile getirdi. 

Mersin Bozyazı'da hazineye ait arazilerin kiralanamaması TBMM'de!

Mersin'in Bozyazı ilçesi Tekmen Mahallesi'nde kiralanarak tarım ürünü yetiştirilen hazineye ait arazilerin 2018 yılından itibaren kiralanamaması sebebiyle yaşanan mağduriyet meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin'deki kadastro çalışmaları TBMM gündeminde!

Mersin'in Bozyazı ilçesindeki Gözce ve Gözsüzce mahallelerinde gerçekleştirilen kadastro çalışmalarına ilişkin meclis gündeminde konu oldu. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mersin Bozyazı Kapalı Otopark'ın temeli atıldı!

Bozyazı ilçesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Bozyazı Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nin temel atma töreni gerçekleşti.

Mersin Si Yapı'dan 2017'de yüzde 100 büyüme hedefi!

Mersin'de altı yıldan beri yapı sektöründe faaliyet gösteren Si Yapı; konut, AVM, hastane, okul, yurt binası gibi yapıların mekanik tesisat uygulama işlerinin yanı sıra inşaat projeleri de gerçekleştiriyor

Mersin Büyükşehir'den Anemurium restorasyon çalışmalarına destek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anamur ilçesinde bulunan “Anemurium Antik Kenti Arkeolojik-Bilimsel Tespit, Belgeleme ve Restorasyon Projeleri Hazırlık Çalışmalarına” destek veriyor.

Mersin'e yeni üst geçit!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de ilk defa hayata geçirilen bat-çık projeleri dışında şehirde bir ilki daha gerçekleştirerek asansörlü, yürüyen merdivenli üst geçidi yakın zamanda Mersinlilerin hizmetine sunacak.

Mersin yatırım projeleri meclis gündeminde!

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin yatırım projelerini meclis gündemine taşıdı. Şimşek, Mersin'e vadedilen, projelerin akıbetini sordu..

Mersin Demokrasi Kavşağı Bat-Çık projesinin yüzde 60'ı tamam!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, belediyenin kentte hayata geçirdiği projeleri yerinde inceledi

Mersin Bozyazı'da asfalt çalışması başladı!

Mersin´in Bozyazı İlçesi´nde D-400 karayolu üzeri sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar trafiğe bir nebze olsun rahat bir nefes aldırırken şimdi aynı çalışmalar kuzey şeritte sürdürülüyor.

Mersin Bölge Müdürlüğü inşaat çalışmalarını hızlandırdı!

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Tarsus, Mut ve Bozyazı orman işletme müdürlüklerinde köprü ve bina inşaatları devam ediyor.

Mersin Erdemli'de imar kaynaklı sıkıntı var!

Mersin Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bölgeki projeleri ve yatırımları anlattı. Tollu, ''İlçemizin altyapı sorunları hayli fazlaydı, çözdük. Yedi yılda 700 kilometre yol yaptık. Yol yapım çalışmalarımızı bu yıl bitireceğiz'' dedi.

Mersin Silifke Kentsel Tasarım Projesi için düğmeye basıldı!

Mersin’de Silifke ve Atatürk Caddesi’nde yapılması düşünülen kentsel tasarım projeleri ve uygulama imar planı revizyonu için düğmeye basıldı.

Mersin Bozyazı projeleri Haberi

Mersin Bozyazı projeleri

Toplantı, komisyondan gelen konuların görüşülmesi ile başlarken, komisyon raporlarına ve idare tekliflerine ait toplamda 32 madde görüşüldü. İkinci birleşiminde görüşülmek üzere komisyonlara gönderilen Gezici Kütüphane Projesi ve Bozyazı ilçesine Kültür ve Gençlik Merkezi Projesi yapımı oy birliğiyle kabul edildi. Mecliste, Çamlıyayla Katı Atık Transfer İstasyonu’nun yapımı için nazım imar planı ve uygulama imar planında plan tadilatı değişikliği kararı alındı. Aynı zamanda Yumuktepe Höyüğü kazı çalışmalarına belediye bütçesinden nakdi olmamak üzere maddi yardım yapılmasına karar verildi.


ÇIKAN HABERLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’na ilave ödenek aktarıldığına dair basında çıkan bazı haberlerin gerçeği yansıtmadığına dikkat çeken Başkan Kocamaz, “Daha önceden belediyenin ilanları Özel Kalem Müdürlüğü tarafından veriliyordu. Şimdi ise ilanların Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi...