28 / 04 / 2024

Mersin'e yeni üst geçit!

Mersin'e yeni üst geçit!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de ilk defa hayata geçirilen bat-çık projeleri dışında şehirde bir ilki daha gerçekleştirerek asansörlü, yürüyen merdivenli üst geçidi yakın zamanda Mersinlilerin hizmetine sunacak.




Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de ilk defa hayata geçirilen bat-çık projeleri dışında şehirde bir ilki daha gerçekleştirerek asansörlü, yürüyen merpenli üst geçidi yakın zamanda Mersinlilerin hizmetine sunacak.


Tulumba Kavşağı ile trafiği kesintisiz hale getiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, asansörlü, yürüyen merpenli üst geçit sayesinde yayalara da büyük kolaylık sağlamış olacak.


İsmet İnönü Bulvarı üzerinde güney ve kuzey olmak üzere tüm detayları düşünülerek ve standartlara uygun inşa edilen üst geçitlerden, tüm vatandaşlar yararlanacak.


Engelli vatandaşları da unutmayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, yürüyen merpenli, asansörlü olarak projelendirilen üst geçitler ile engelli vatandaşların yorulmadan ve konforlu bir şekilde karşıdan karşıya geçmesine olanak sağlayacak.


 



Mersin Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön