15 / 05 / 2024

mersin çamlıyaylada turizm

mersin çamlıyaylada turizm

Mersin'in tarihi ve doğal güzellikleriyle bilinen Çamlıyayla ilçesindeki köyler, ÇKA destekli proje kapsamında ekoturizm ile tanışacak

Athena Yapı'dan Mersin'e 5 yıldızlı otel geliyor!

Athena Yapı İnşaat Turizm, Mersin'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 623 milyon 937 bin 800 TL'ye mal olacak.

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

Mersin Silifke'ye 492 odalı iki yeni otel geliyor!

Mersin Kargıcık Turizm, Mersin'de 248 ve 244 odalı iki yeni otel inşa edecek. Söz konusu otellerdeki toplam oda sayısı 492 olarak belirtildi.

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Mersin'de ticari, konut ve turizm imarlı arsa satılacak!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli'de yer alan ticari, konut ve  turizm imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 10 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

2023 TOKİ Mersin müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

2023 TOKİ Mersin İlk Evim Arsa kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken, TOKİ Mersin ilinde Anamur, Aydıncık, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar, Mut, Silifke Tarsus ilçelerinde müstakil arsa kurasını 13 Nisan Perşembe günü çekildi. Peki, TOKİ Mersin müstakil arsa kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte merak

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çamlıca tarafından kuruldu.

Belediye ticari, konut ve turizm imarlı arsa satacak!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli Tece Mahallesi'nde yer alan ticari+konut+turizm alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Cemtek İnşaat Turizm Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemtek İnşaat Turizm Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Salih Mersin tarafından kuruldu.

Tour For Cure Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tour For Cure Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Huri Çamlı ve T.Abdelrahman A.Elsayed Otıfy ortaklığında kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Mersin, Çamlıbel Millet Bahçesi ile canlanacak!

Mersin'de bir zamanlar sahip olduğu hareketliliğiyle kent ekonomisinin kalbi niteliğindeki Çamlıbel mahallesi, Marina Projesi ve Millet Bahçesi ile eski günlerine kavuşacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çamlıca Kulesi'ni inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çamlıca Kulesi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

mersin çamlıyaylada turizm Haberi

mersin çamlıyaylada turizm

    Mersin'in tarihi ve doğal güzellikleriyle bilinen Çamlıyayla ilçesindeki köyler, Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) destekli proje kapsamında ekoturizm ile tanışacak. 

     Tarsus Turizm ve Tanıtım Derneği, Mersin Üniversitesi (MEÜ) ve Tarsus Orman İşletme Müdürlüğü'nün ortağı olduğu, belediye ile Mersin Bisiklet Derneği'nin de iştirakçi olarak yer aldığı ''Toplum Tabanlı Ekoturizm: Çamlıyayla Yerel Örgütlenme Modeli Projesi'', Çamlıyayla Kaymakamlığı'nın himayesinde başladı. 

     Çukurova Kalkınma Ajansı'nın (ÇKA) desteklediği proje kapsamında, MEÜ'den Doç. Dr. Nüzhet Türker başkanlığında yürütülen çalışmalarda, bölgede yürüyüş ve bisiklet rotaları çıkarılacak, bölge halkına ev pansiyonculuğu ve turizm faaliyetleri hakkında eğitim verilecek. 

     Orman dışı ürünler, yiyecek, içecek, el işleri gibi yerel değerlerin pazarlanmasına yönelik çalışmaların da yapılacağı projede, MEÜ'nün ilgili fakültelerinden gönüllü öğrenciler de görev alacak. 

     

   ...