29 / 08 / 2024

Mersin Davultepe 100. yıl Halk Plajı

Mersin Davultepe 100. yıl Halk Plajı

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, Davultepe 100. Yıl Halk Plajı (Gümüşkum) 'A Tipi Mesire Yeri' olarak düzenlenmesinden Mersin milletvekillerinin girişimleriyle vazgeçildiğini, plajın Tabiat Parkı kapsamında hizmet vereceğini söyledi.

Belediyeden İstanbul ve 1 ilde daha kiralık 100 iş yeri! Mega kentte iş yeri arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul ve Mersin'de yer alan 100 iş yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor. İş yerlerinin kiralama ihaleleri 14 Mart tarihinde yapılacak.

Türkiye, dünyanın en iyi 100 limanından 4’üne sahip!

Dünyanın en eski ve prestijli yayım organı "Lloyd's List" tarafından Kocaeli, Mersin ve Tekirdağ limanlarını ilk 100 liman arasında gösterdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, konuyla ilgili, "Bu başarı, Türkiye'nin deniz ticaretindeki gücünü bir kere daha gösterdi” şeklinde konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi rekor sayıda şoför alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son gün 2 Nisan!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığınca İŞKUR resmi internet sitesinde yayımlanan ilan doğrultusunda en az ilkokul mezunu 100 şoför alımı gerçekleştirileceği öğrenildi. Başvuracak adaylarda aranan başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler

Mersin Büyükşehir Belediyesi 100 itfaiye eri alacak! Online başvuru başladı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı 100 itfaiye alımı yapacağını duyurdu. 100 itfaiye eri için başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

Mersin Millet Bahçesi açıldı!

Mersin’de üç ayrı bölüm halinde hayata geçirilen Mersin Millet Bahçesi, dün hizmete açıldı. Yatırım bedeli 100 milyon TL'yi aşan millet bahçesi Türkiye'nin en büyük millet bahçelerinden biri oldu.

Mersin'de emlakçılık sertifikası kursları başlıyor!

Mersin Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Sinan Canpolat, 'Taşınmaz Ticareti Yönetmeliğinde Değişiklik' gereği en az 100 saatlik emlak kursu sertifikası alma mecburiyeti getirildiğini belirtti. 

TOKİ 100 bin konut Mersin kura çekilişi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin projesinin kura çekimleri bugün saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Mersin Öztürkmen İnşaat Medikal Lojistik Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mersin Öztürkmen İnşaat Medikal Lojistik Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Taş tarafından kuruldu.

TOKİ Mersin 100 bin yeni konut başvuru detayları 2020!

TOKİ Mersin 100 bin yeni konut başvuru detayları 2020 haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Mersin 100 bin yeni konut başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Mersin 100 bin yeni konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Mersin Endüstriyel Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mersin Endüstriyel Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile S.Hamıd Reza  Hashemıan ve Bensu Hashemıan ortaklığında kuruldu. 

Mersin Si Yapı'dan 2017'de yüzde 100 büyüme hedefi!

Mersin'de altı yıldan beri yapı sektöründe faaliyet gösteren Si Yapı; konut, AVM, hastane, okul, yurt binası gibi yapıların mekanik tesisat uygulama işlerinin yanı sıra inşaat projeleri de gerçekleştiriyor

Mersin'de 1/100 binlik plan kabul edildi, sıra 5 binlik planda!

MERYAP Başkanı Nesim Ekinci ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı makamında ziyaret ederek, 1/100 binlik planın Meclis'ten geçmesinin ardından 5 binlik planı beklediklerini söyledi.

Mersin Büyükşehir Meclisi'nde Akkuyu gerginliği!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, Akkuyu Nükleer Santrali'nin 1/100 Bin Ölçekli Çevre Düzeni Planı'nda yer alması kararını merkezi idareye bırakan komisyon kararını oy çokluğuyla onayladı.

Mersin Davultepe 100. yıl Halk Plajı Haberi

Mersin Davultepe 100. yıl Halk Plajı

AK Parti İl Başkanı Taşpınar, Mersin Milletvekilleri Mustafa Muhammet Gültak, Yılmaz Tezcan ve İl Kadın Kolları Başkanı Mehri Bilgen ile birlikte basın toplantısı düzenleyerek, merkez Mezitli ilçesindeki Davultepe 100. Yıl Halk Plajı ile ilgili açıklama yaptı. İl binasında gerçekleştirilen toplantıda, konuşmasına son günlerde artan terör olaylarına değinerek başlayan Taşpınar, terör olaylarının kendilerini derinden yaraladığını kaydetti. Türkiye'deki barış ve huzur ortamından rahatsız olan odakların, haince planlar kurarak, taşeron terör örgütleri üzerinden güvenlik güçlerine saldırdıklarını belirten Taşpınar, saldırıları 'alçakça' olarak nitelendirdi. Saldırılarda yaşamını yitiren şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türkiye'ye baş sağlığı dileyen Taşpınar, yaralılara da acil şifalar diledi.



"100. YIL HALK PLAJI'NA OTEL YAPILARAK ALANIN BETONLAŞMASI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"

Daha sonra Mersin'de son günlerin tartışma konusu olan 100. Yıl Halk Plajı ile...