08 / 05 / 2024

mersin Demokrasi Parkı

mersin Demokrasi Parkı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentsel tasarım projesi kapsamında Demokrasi Kavşağı’nda park yapım çalışmalarını hızlandırdı.

Evim Mağdurları Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan 'Evim Mağdurları Platformu' üyesi bir grup, Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı.

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mithatpaşa Parkı önündeki 71 dönümlük alana kurduğu 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın imar sorunu TBMM'de!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın imara açılmasına ilişkin, Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un yanıtlandırması istemiyle soru önergesi hazırladı..

Bakırköy Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi bugün açılıyor!

Bakırköy Belediyesi  Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi bugün düzenlenecek törenle hizmete açılıyor.

Tarsus Park'ta yüksek getirili yatırım fırsatı!

Mersin'in Tarsus ilçesi'nde hayata geçirilen Tarsus Park projesinde 13 blokta 465 konut bulunuyor. Projede yüksek getirili yatırım fırsatı sunuluyor..

İzmir Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın ihalesi 11 Ağustos'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Parkı önündeki trafiğin yer altına alınmasıyla hayata geçirilecek olan Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın ihalesi 11 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Mersin'e Demokrasi Parkı yapılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentsel tasarım projesi kapsamında Demokrasi Kavşağı’nda park yapım çalışmalarını hızlandırdı.

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, tasarım ve yenileme çalışmaları tamamlanan, Tarsusluların hasretle beklediği ve birçok ile örnek olacak Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı'nı hizmete açtı

Maçka Demokrasi Parkı'na ilişkin 7 sorun mecliste!

Maçka Demokrasi Parkı'nın tünel projesi için kullanılmasına ve karayolu projelerinden etkilenen park, orman ve yeşil alanlara ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Abdülhamid'in Mersin'deki kışlası imara açılıyor!

Sultan 2’nci Abdülhamid tarafından Mersin’de 1904 yılında inşa edilen askeri kışla imara açılıyor. Kışlanın park olması isteniyor.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nden engelli derneklerine bina!

Akdeniz İlçe Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait hizmet binasını Tüm Sakatlar Derneği Mersin Şubesi ile Mersin Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneği'ne 5 yıllığına verdi.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri için toplanıldı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri Projesinin Dolmabahçe ayağı için bir kısmı kapatılan Maçka Demokrasi Parkı'nın Beşiktaş Stadyumu'na bakan kısmı çitlerle çevrildi. Proje hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar bir araya geldi.

mersin Demokrasi Parkı Haberi

mersin Demokrasi Parkı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentsel tasarım projesi kapsamında Demokrasi Kavşağı’nda park yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Demokrasi Kavşağı’nın kent dokusu ile daha uyumlu olması amacı ile yapımına başlanan Demokrasi Parkı’nın 15 Temmuz’da tamamlanması planlanıyor.


Merkez Yenişehir ilçesinde Limonluk Kavşağı olarak başlanan ve 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın talebi üzerine Belediye Meclisi’nin kararıyla ’Demokrasi Kavşağı’ adı verilen kavşağa park yapılıyor. 15 Temmuz’un yıl dönümünde açılışının yapılması planlanan Demokrasi Parkı, bin 507 metrekare alan üzerinde kurulacak ve 850 metrekare yeşil alana sahip olacak. Parkta 12 farklı bitki türü yer alacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Kocamaz, göreve başladıkları günden bu yana kentin tarihi, kültürel ve doğal yapısını korumaya çalıştıklarını belirterek, “Kentsel tasarım çalışmaları kapsamında ortaya çıkan...