04 / 05 / 2024

Mersin fabrika arazisi

Mersin fabrika arazisi

Mersin 6. İcra Dairesi, Mersin İl, Akdeniz İlçesi'nde bulunan arsa ve üzerindeki kompleksi TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 7 Nisan 2021 günü gerçekleşecek.

Mersin'de 40.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Mersin 2. İcra Dairesi, Akdeniz ilçesinde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 40 milyon 273 bin 150 TL olarak belirlendi.

Mersin’de bir fabrika satılacak! İhale tarihi 17 Kasım!

Mersin ili, Akdeniz ilçesinde bulunan bir fabrika satışa çıkarıldı. 3 ayrı binadan oluşan fabrikanın satışı için 17 Kasım’da ihale düzenleneceği öğrenildi.

Mersin'de 9.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

Mersin 6. İcra Dairesi Mersin Akdeniz'de yer alan fabrika binası ve arsasını 9 milyon 826 bin 303 TL bedelle satışa çıkardı.

Tesla, Şangay’da fabrika arazisi alma planını askıya aldı!

ABD’li elektrikli araç üreticisi Tesla, ABD ile Çin arasındaki gerginliğin neden olduğu belirsizlik gerekçesiyle Çin Şangay'daki tesisini genişletmek için orada arazi alma ve Şangay’ı küresel ihracat merkezi yapma planlarını erteledi. 

Bursa'da tarım arazisine kaçak fabrika inşa edildi!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde birinci sınıf tarım arazisi olan alana kaçak fabrika inşa edildiği ortaya çıktı. 

Mersin Akdeniz'de 13.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Mersin 3. İcra Dairesi, Akdeniz İlçesi'ndeki Nacarlı Mahallesi'nde bulunan fabrika binası ve arsası satışa çıktı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 13 milyon 939 bin 768 TL olarak belirlendi. 

Mersin Tarsus'ta 11.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Tarsus İcra Dairesi tarafından Mersin ili, Tarsus ilçesi, Arıklı Köyü, 606 nolu parselde yer alan arsayı 11 milyon 768 bin TL'ye satıyor...

Mersin'de 40.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Mersin 2. İcra Dairesi, Akdeniz ilçesinde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 40 milyon 273 bin 150 TL olarak belirlendi.

Model fabrika Mersin Tarsus OSB Ağustos’ta açılıyor!

Model fabrikalar ve inovasyon merkezler i diğer şehirlerde farklı alanlarda kurulurken, ilk kez Mersin’de aynı binada yer alacak. Mersin Tarsus OSB’de temeli atılan model fabrika ve inovasyon merkezinin Ağustos’ta hizmete girmesi için gün sayıyor.

Tekfen Holding'in Mersin'deki arazisi için imar başvurusu yapıldı!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Toros Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin hisselerinin tamamına sahip olduğu CFS Petrokimya Sanayi A.Ş'nin Toros Tarım'ın Mersin arazisi üzerinde yapılması tasarlanan bir polipropilen üretim tesisi için ön hazırlık ve etüt çalışmaları başlatıldı.

Mersin'de 13.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Mersin 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Nacarlı Mahallesi, 190 ada 6 parselde yer alan fabrika ve arsasını 13 milyon 939 bin 768 TL'ye icradan satıyor...

Mersin'de 14.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası!

Mersin 1. İcra Dairesi,  Mersin İli, Akdeniz İlçesi, Nacarlı Mahallesi, 251 ada, 4 parselde yer alan 27.389,00 metrekare alan üzerine kurulu fabrika binası ve arsası 14 milyon 837 bin 12 TL'ye icradan satılıyor...

Toros Tarım'ın Mersin arazisine polipropilen üretim tesisi yapılacak!

Tekfen Holding ortaklıklarından Toros Tarım hisselerinin tamamına sahip olduğu CFS Petrokimya tarafından Toros Tarım'ın Mersin arazisi üzerinde yapılması tasarlanan 500 bin ton/yıl kapasiteli polipropilen üretim tesisi için ön hazırlık ve etüt çalışmaları başlatıldı...

Bilecik'te 9.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arazisi!

Bilecik İcra Dairesi Müdürlüğü, Bilecik ili, Merkez ilçe, Cumhuriyet Mahallesi 711 ada, 5 parselde yer alan fabrika binası ve arazisini 9 milyon 485 bin TL'ye icradan satıyor...

Mersin fabrika arazisi Haberi

Mersin fabrika arazisi

Mersin 6. İcra Dairesi, Mersin İl, Akdeniz İlçesi'nde bulunan arsa ve üzerindeki kompleksi satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 13 milyon 510 bin 520 TL olarak belirlendi. 

T.C. MERSİN 6. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
Özellikleri : Mersin İl, Akdeniz İlçe, 122 Ada, 4 Parsel, BURHAN Mahalle/Köy, KARAMEHMETKOYAĞI Mevkii, taşınmaz ÜZERİNDEKİ ŞERH VE BEYAN NEDENİYLE 4562 SAYILI KANUN GEREĞİ OSB' DEN UYGUNLUK GÖRÜŞÜ ALINMASI ZORUNLU OLDUĞUNDAN, İHALEYE KATILMAK İSTEYENLİRİN OSB' DEN ALDIKLARI UYGUNLUK BELGESİ OLANLARA SATILACAKTIR. taşınmaz üzerinde ; 2 kısım şeklinde Antrepo, ön kısımda meyve sebze paketleme kısmı, arka kısımda ise plastik ambalaj sandık üretimi yapılan kısım,11 adet soğuk hava deposu, (Halen bu bölümler kiraya verilmiş durumda), idari bina,...