29 / 04 / 2024

Mersin inşaat göçük

Mersin inşaat göçük

Mersin'in merkez Mezitli ilçesi Tece Mahallesi'ndeki bir inşaat şantiyesinde, işçilerin kalması için bir bölüm inşa edilirken henüz belirlenemeyen nedenle göçük meydana geldi.

İzmir'de yıkılan apartmanların müteahhitleri: İnşaatı o zamanın şartlarına göre yaptık!

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremde 114 kişinin ölümüne neden olan binaların müteahhitlerinin de aralarında odluğu 9 kişi adliyeye sevk edildi. Müteahhitlerin savcılıkta verdikleri ifadede, "Biz o zamanın şartlarına göre inşaat yaptık" dedi.

Rize'de inşaat halindeki köprü çöktü: 3 yaralı!

Rize'nin Güneysu ilçesine bağlı Yenicami köyünde inşaat halindeki köprü çöktü, yaşanan olayda 3 kişi yaralandı.

Mtyk Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtyk Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mücahid Tırmık, Musa Keklik ve Ömer Faruk Yüce ortaklığında kuruldu.

Kale İnşaatçılık Dekorasyon Gıda Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale İnşaatçılık Dekorasyon Gıda Otomobil Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nesim Diler ve Tahsin Diler ortaklığında kuruldu.

Tekinsan Danışmanlık İnşaat Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Tekinsan Danışmanlık İnşaat Gıda Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mona Faridvand tarafından kuruldu.

Recep Gökşen İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Recep Gökşen İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Gökşen tarafından kuruldu.

Öz İnanlar İnşaat Gıda Temizlik Hizmetleri Tarım Ve Hayvanclık Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Öz İnanlar İnşaat Gıda Temizlik Hizmetleri Tarım Ve Hayvanclık Otomotiv Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin İnan tarafından kuruldu.

Çizmeciler Otelcilik Turizm Taşımacılık Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!  

Çizmeciler Otelcilik Turizm Taşımacılık Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Çizmeci tarafından kuruldu. 

Atabeyoğulları Turizm Tekstil Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atabeyoğulları Turizm Tekstil Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulgafur Atabey ve Beşir Atabey tarafından kuruldu.

Nefa Mimarlık Reklam İnşaat Gıda ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefa Mimarlık Reklam İnşaat Gıda ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Gür tarafından kuruldu.

K Building İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

K Building İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Shener Enverov Kodzhebashev tarafından kuruldu.

Ceya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayla Çabuk, Ayşegül Özdemir, Dicle Geçici, Harun Tan, Kasım Günay, Muhammet Yusuf Özdemir ve Ruken Zengin tarafından kuruldu.

My Yıldızlar İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Yıldızlar İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Melik Yıldız tarafından kuruldu. 

Mersin inşaat göçük Haberi

Mersin inşaat göçük


Mersin'in merkez Mezitli ilçesi Tece Mahallesi'ndeki bir inşaat şantiyesinde, işçilerin kalması için bir bölüm inşa edilirken henüz belirlenemeyen nedenle göçük meydana geldi. Yaşanan olayda inşaat işçisi Metin Taşer göçük altında sıkıştı. Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri vücudunun yarısı göçük altında olan Taşer'i sıkıştığı yerden çıkardı. Yaralı işçi, 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye...