06 / 05 / 2024

Mersin Kadıncık 2 hes özelleştirme

Mersin Kadıncık 2 hes özelleştirme

EÜAŞ'a ait, Tarsus'ta bulunan Kadıncık 1 ve Kadıncık 2 hidroelektrik santrallarının ihalesinde en yüksek teklif, 864.1 milyon lira ile IC İçtaş'tan geldi. 10 şirketin teklif verdiği ihalede ipi göğüsleyen IC İçtaş, şimdiye dek 11 HES projesine imza attı.

Mersin Kadıncık 1 ve 2 HES özelleştirme ihalesi bugün!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, (ÖİB), Elektrik Üretim A.Ş.'ne ait Kadıncık 1 ve Kadıncık 2 Hidroelektrik Santralleri tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalelerinin bugün 15.30'da yapılacağını duyurdu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi rekor sayıda şoför alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli! Son gün 2 Nisan!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığınca İŞKUR resmi internet sitesinde yayımlanan ilan doğrultusunda en az ilkokul mezunu 100 şoför alımı gerçekleştirileceği öğrenildi. Başvuracak adaylarda aranan başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu. Peki, son başvuru tarihi ne zaman, başvuru şartları neler

Mersin Aydıncık TOKİ’de 240 ay taksitle!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Aydıncık projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Aydıncık TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Aydıncık TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Mersin Büyükşehir'in 2019 bütçesi 2 milyar 255 milyon TL!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 Yılı Kasım Ayı Toplantısı'nda, büyükşehirin 2019 bütçesi görüşüldü. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi 2 milyar 255 milyon TL olarak kabul edildi.

Mersin Büyükşehir'in 2019 bütçesi 12 Kasım'da görüşülecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 Yılı Kasım Ayı Toplantısı 2. Birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

TOKİ Yozgat Aydıncık başvuru tarihi 2017!

TOKİ Yozgat Aydıncık projesinde yer alan 86 adet konut için başvurular bugün başlıyor, projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Yeşilovacık-Aydıncık ile Aydıncık-Gözce arasındaki 6 tünel açıldı!

Mersin-Antalya arasındaki Akdeniz Sahil Yolu, Yeşilovacık-Aydıncık/Aydıncık-Gözce arasındaki 6 tünel ile 1 viyadüğün açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Mersin Büyükşehir Meclisi Ocak Ayı 2. birleşimi yapıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2017 Yılı Ocak Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

Mersin Büyükşehir Meclisi'nde bütçe görüşüldü!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Kasım Ayı Toplantısı’nın üçüncü birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

Gökçeada’daki Aydıncık ve Mavi koyun ihaleleri iptal mi edilecek?

Bozcaada’nın ardından Gökçeada’daki 2 koy için açılan ihaleler yoğun tepki üzerine iptal edilmişti. Şimdi sıra Aydıncık ve Mavi koy için daha önce yapılan ihalelerin iptalinde...

TOKİ Mersin Erdemli 1 ve 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

Mersin Erdemli 1.Bölge ve 2.Bölge Toplu Konut uygulaması projesinde yer alan 2 adet konut açık satışa çıkacak. TOKİ Mersin Erdemli 1 ve 2. Etap başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Mersin Erdemli 1 ve 2. Etap başvuruları!

Mersin Erdemli 1.Bölge ve 2.Bölge Toplu Konut uygulaması projesinde yer alan 2 adet konut açık satışa çıkacak. Peki, TOKİ Mersin Erdemli 1 ve 2. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Silifke'ye dördüncü köprü geliyor!

MERSİN'in Silifke İlçesi'nde Göksu Nehri üzerinde 4’üncü köprünün temeli törenle atıldı. Burhanettin Kocamaz 4'üncü köprünün Silifke’ye ve Mersin’e hayırlı olmasını diledi.

Mersin Kadıncık 1 ve 2 HES'lerinin devir süreci tamam!

IC İÇTAŞ Enerji yaptığı açıklamada 126 megavatlık Kadıncık 1 ve 2 HES'lerinin özelleştirme kapsamındaki devir sürecinin tamamladığını belirtti.

Mersin Kadıncık 2 hes özelleştirme Haberi

Mersin Kadıncık 2 hes özelleştirme

EÜAŞ'a ait, Tarsus'ta bulunan Kadıncık 1 ve Kadıncık 2 hidroelektrik santrallarının ihalesinde en yüksek teklif, 864.1 milyon lira ile IC İçtaş'tan geldi. 10 şirketin teklif verdiği ihalede ipi göğüsleyen IC İçtaş, şimdiye dek 11 HES projesine imza attı 


Kadıncık 1-2 santralları ile bu santrallar tarafından kullanılan taşınmazların işletme hakkı ihalesi dün Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nda (ÖÎB) yapıldı. 


İhaleye; Gama, Turcas Petrol, Bereket Enerji, Yapışan Elektrik, Özdoğan Global Enerji, Reşadiye Hamzalı Elektrik, Limak, Mutlucan Tuz Madencilik-Şenol Mutlu Ortak Girişim Grubu, IC İçtaş ve Torunlar teklif verdi. 


20 TUR AÇIK ARTIRMA 

İhalede, biri elemesiz olmak üzere kapalı zarfla 5 tur yapıldı. Kapalı zarfla elemesiz olarak yapılan ilk turda en yüksek teklif, 777 milyon TL oldu. 4 firmanın elenmesinin ardından açık artırmaya geçildi. Yapışan Elektrik, Özdoğan Global...