04 / 05 / 2024

Mersin okul yenileme

Mersin okul yenileme

Eğitime destek amacı ile başlatılan çalışmalar kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri, Mersin genelinde 139 okulda asfalt, bordür çalışması ve spor sahalarının yapımına başladı.

Mersin Akdeniz'de 6 okul inşa ediliyor! 

Mersin Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde 6 okulun inşası için çalışmalara başladı. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, inşaat çalışmalarını inceledi. 

Mersin'de mimari yenileme çalışmaları hazırlanıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bölgede bulunan mimari düzenleme ve yenileme planı kapsamında geniş kapsamlı çalışmalar düzenleniyor.

Mersin Tarsus'a yeni özel okul!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus’ta hayata geçirilen özel bir okulun açılış törenine katıldı.

İZODER okullarda yalıtıma odaklandı!

İZODER’in ‘Okul Yenileme’ projesi ile yüzlerce öğrenci yalıtım uygulamalarıyla donatılmış okullarda özellikle kış aylarını üşümeden ve gürültüden etkilenmeden geçirecek. 

Mersin'de 5.5 milyon TL'ye restorasyon karşılığı kiralık okul!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Mersin Akdeniz ilçesinde bulunan kargir ortaokulu 25 yıllığına restorasyon veya Onarım karşılığı kiraya veriyor. İhalesi 5 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Mersin kentsel tasarım çalışmalarıyla yeniden inşa ediliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından merkez Akdeniz ilçesindeki Atatürk ve Silifke caddeleri ile Ulu Camii ve Taş Bina çevresini değiştirecek olan 'Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi'ne Uray Caddesi, Mücahitler Caddesi ile bu caddelere bağlanan ara sokaklar da katıldı.

Mersin Uray ve Mücahitler Caddeleri yenileniyor!

Mersin’in merkezi konumunda bulunan ancak kaderine terk edildiği için eski cazibesini kaybeden Uray ve Mücahitler Caddesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi’ne dahil edildi.

Mersin'in iki caddesi Kentsel Tasarım projesine dahil oldu!

Mersin'deki Uray ve Mücahitler Caddesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi’ne dahil edildi.

Mersin Si Yapı'dan 2017'de yüzde 100 büyüme hedefi!

Mersin'de altı yıldan beri yapı sektöründe faaliyet gösteren Si Yapı; konut, AVM, hastane, okul, yurt binası gibi yapıların mekanik tesisat uygulama işlerinin yanı sıra inşaat projeleri de gerçekleştiriyor

Mersin'deki Kentsel Tasarım çalışmalarında sona gelindi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde hayata geçirilen ‘Kentsel Tasarım ve Yenileme’ çalışmalarında sona gelinirken, esnaf ise cadde ve sokakları afişlerle donatarak Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkürlerini iletiyor.

Mersin Uray Caddesi'nde kentsel tasarım başladı!

Mersin’de 27 Temmuz’da başlayan, Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi çalışmaları kapsamında Uray Caddesi’ne de kazma vuruldu.

Mersin Kentsel Tasarım Projesi'nde sona gelindi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk ve Silifke Caddeleri ile Yoğurt Pazarı, Ulu Camii çevresi, Taş Bina çevresinde Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi kapsamında başlattığı çalışmalarda sona gelindi.

Mersin kentsel yenileme projesinde son durum!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü projenin ilk etabı Cumhuriyet Meydanı’ndan, Yoğurt Pazarı’na, İnönü Caddesi’nden, İstiklal Caddesi’ne kadar olan bölgede yapılıyor

Mersin okul yenileme Haberi

Mersin okul yenileme


Eğitime destek amacı ile başlatılan çalışmalar kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri, Mersin genelinde 139 okulda asfalt, bordür çalışması ve spor sahalarının yapımına başladı.


Asfalt çalışmaları kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Akdeniz’de 40, Aydıncık’ta 2, Bozyazı’da 10, Erdemli’de 2, Gülnar’da 10, Mezitli’de 20, Silifke’de 3, Tarsus’ta 28, Toroslar’da 18 ve Yenişehir’de 6 olmak üzere toplam 139 okula hizmet verilirken, merkez ilçelerde yapılan çalışmalar kapsamında toplam 57 bin 955 metrekare alanda 7 cm kalınlığında ve 9 bin 736 ton asfalt çalışması yaptı.


Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler okullarda asfaltlama çalışmalarının yanı sıra kilit taşı yenileme, bordür ve okul önleri kaldırım çalışmalarına devam ediyor.


Liselilere Bocce Sahası

Çocukların daha yaşanılabilir bir alanda eğitim alabilmesi amacı ile başlatılan çalışmalar...