07 / 05 / 2024

mersin ortadoğu evleri

mersin ortadoğu evleri

Suriye ve diğer Ortadoğu ülkelerden gelerek Mersin' e yerleşen vatandaşların istekleri doğrultusun da yeni yapılan evlerde Orta doğu konut konseptine doğru bir geçişin yaşandığı bildirildi....

Ortadoğu Grup Resim Modern Kağıthane fiyat!

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Resim Modern Evleri 335 konuttan meydana geliyor. Proje E-5'e 10 dakikalık yürüme mesafesinde inşa ediliyor. İşte Ortadoğu Grup Resim Modern Kağıthane fiyat...

Ortadoğu Resim Modern teslim tarihi!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Resim Modern Evleri projesi için ön talepler toplanıyor. Ortadoğu Resim Modern teslim tarihi ne zaman?

Ortadoğu Yeni Nesil Evleri satılık!

Toplam 222 adet konut ve 9 adet ticari birimden meydana gelen Yeni Nesil Evleri'nde yüzde 5 peşinat imkanı sunuluyor. Ortadoğu Yeni Nesil Evleri satılık daire fiyatları 695 bin TL'den başlıyor.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Evleri fiyat!

Konum bilgisine göre Yenikapı 36 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 1.310 adet daireden meydana geliyor. Ortadoğu Grup Resim İstanbul Evleri fiyat listesi kapsamında 227 bin TL'den başlıyor.

Akkuyu ve Sinop Nükleer Santralları'na Ortadoğu'dan yatırımcı bekleniyor!

Rus ve Japon yatırımcıların ortak olduğu Akkuyu ve Sinop Nükleer Santralları'na Ortadoğu'dan yoğun ilgi geliyor.Enerji Bakanı Taner Yıldız, "Körfez Bölgesi'nden yatırımcılarla ortaklık için görüşmeler var" diye konuştu.

Ortadoğu’nun burgu kuleli oteli Rotana Türkiye'de!

Ortadoğu’nun en güçlü otel zincirlerinden Rotana, İstanbul’da iki yeni otel açmaya hazırlanıyor. ‘Burgu Arjaan by Rotana’ ve ‘Tango Arjaan by Rotana’ Haziran 2015’te açılıyor.

Diyarbakır Ortadoğu’nun merkezi haline gelecek!

Kalkınma Bakanı ve Diyarbakır Milletvekili Adayı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır’daki bir otelde düzenlenen “Devam eden kamu Yatırımları Lansmanı” toplantısına katıldı. Yılmaz: Diyarbakır hem bölgenin hem de Ortadoğu’nun merkezi haline gelecek." dedi.

Resim İstanbul Ortadoğu Grup satılık!

Sancaktepe'de Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde inşa edilen projede 2+1 daireler için 4 bin 288 TL peşinat veriliyor. Resim İstanbul Ortadoğu Grup satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Diyarbakır'da Ortadoğu ve Belediye İhtiyaçları Fuarı açıldı!

TÜYAP tarafından organize edilen ve 7.kez düzenlenen Ortadoğu ve Belediye İhtiyaçları Fuarı'nın açılışı gerçekleştirildi. Avrupa İş Adamları Birliği fuara yoğun katılım gösterdi.

Diyarbakır Ortadoğu İnşaat Fuarı'nın açılışı gerçekleşti!

Diyarbakır'da, TÜYAP tarafından organize edilen Ortadoğu İnşaat Fuarı'nın açılışı gerçekleştirildi. TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından organize edilen Ortadoğu İnşaat Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Diyarbakır'da Ortadoğu İnşaat Fuarı açıldı!

Diyarbakır'da bugün Ortadoğu İnşaat ve Ortadoğu Belediye İhtiyaçları Fuarı açılacak. TÜYAP öncülüğünde bugün açılacak olan Ortadoğu İnşaat ve Ortadoğu Belediye İhtiyaçları Fuarı'nın programı düzenlenen basın toplantısıyla duyuruldu.

Diyarbakır Ortadoğu İnşaat Fuarı yarın başlıyor!

DİYARBAKIR Tüyap Diyarbakır Genel Müdürü İlhan Ersözlü kentin yarın 7'inci kez düzenlenecek Ortadoğu İnşaat ve Belediye İhtiyaçları fuarlarına ev sahipliği yapacağını belirtti..

Best Western Ortadoğu'da 13 otel açacak!

Best Western, Ortadoğu'da yeni oteller açacağını açıkladı. 2016'ya kadar Ortadoğu'da 13 otel kuracaklarını ifade eden şirket, resmi sitesinden yaptığı duyuruda bu otellerin bin 800 odaya sahip olacağını belirtti.

mersin ortadoğu evleri Haberi

mersin ortadoğu evleri


Forza Fuarcılık organizasyonunda, Mersin Ticaret ve Sanayi Odasının işbirliği ve Mersin Yapı Müteahhitleri Derneğinin desteğiyle Yenişehir Fuar Merkezi'nde düzenlenen "Mersin 7. Yapı ve Emlak Fuarı"nın açılışı yapıldı.


Pazar gününe kadar açık kalacak fuarda, arıtma sistemleri, asansör ve yürüyen merpenler, asma tavan sistemleri ve aksesuarları, banyo, duş, sauna donanımları, bina dekorasyon malzemeleri gibi inşaatlarda kullanılan malzemeler yer alıyor.


Mersin Sanayi ve Ticaret Odası (MTSO) Başkanı Şerafettin Aşut, fuarın açılışının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, site modelinde, geniş yaşam çevresi olan, üst donatıları olan, teknolojiyi kullanan nitelikli konutlara ilginin büyümesinin yenilikçi ürünlere olan talebi arttırdığını söyledi.


Türkiye'nin yapı sanayisinde kendisini hızla geliştirdiğini belirten Aşut, şunları kaydetti:


"İthal edilen ürünlerde ve yerli üretimde önemli mesafeler kat edildi. Mersin de bu konuda oldukça etkin hareket eden illerden bir...