05 / 05 / 2024

Mersin Stadyumu zemin sorunu

Mersin Stadyumu zemin sorunu

Mersin Stadyumu'nda yer alan zemin sorunu için çalışmalar sürüyor. Zemin sorunu nedeniyle Çaykur Rizespor karşılaşmasının Antalya'da oynanması kararına itiraz eden Mersin İdmanyurdu, sorunu çözmek için çalışıyor.

Mersin Stadyumu'ndaki zemin sorunu için çalışmalar sürüyor!

Mersin Stadyumu'nda yer alan zemin sorunu için çalışmalar sürüyor. Zemin sorunu nedeniyle Çaykur Rizespor karşılaşmasının Antalya'da oynanması kararına itiraz eden Mersin İdmanyurdu, sorunu çözmek için çalışıyor.

Mersin Stadyumu'ndaki zemin sorunu devam ediyor!

Mersin İdmanyurdu taraftarı bir grup, Mersin Stadyumu'nun zemin sorununa çözüm üretmediğini iddia ettikleri kulüp yönetimini protesto etti. Taraftarlar, dövizler ve sloganlar eşliğinde Mersin İdmanyurdu yönetimini istifaya çağırdı.

TOKİ Mersin'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Mersin İli Silifke İlçesi Esenbel Mh. İle Yalova İli Merkez İlçesi Kazımiye Mh. Muhtelif Parseller ile Bir Kısım Tescil Harici Alanda İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi 20 Ekim 2020 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ 8 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Ankara İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması İşi İle Trabzon, Gaziantep, Giresun, Hatay, Adana, Mersin ve Malatya İllerinde Millet Bahçesi Projelerinde Zemin ve Temel Etüt Raporu Hazırlatılması İşi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ 8 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması İşi İle Trabzon, Gaziantep, Giresun, Hatay, Adana, Mersin ve Malatya İllerinde Millet Bahçesi Projelerinde Zemin ve Temel Etüt Raporu Hazırlatılması işi ihalesi 6 Aralık 2018'de gerçekleştirilecek.

Tevfik Sırrı Gür Stadyumu Millet Bahçesi olacak!

Mersin'de 1951'den 2014 yılına kadar hizmet veren tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nun yıkım çalışmaları başladı. Tevfik Sırrı Gür Stadyumu Millet Bahçesi olacak.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu kent meydanı olacak!

66 yıl önce Mersin'de inşa edilen Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yeri kent meydanı olacak. Kent meydanı yapılması hakkındaki karar mecliste oy birliğiyle kabul edildi.

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen büyükşehir stadyumunun zemin yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Muğla Milas Stadyumu'nun zemini yenileniyor!

Muğla’nın Milas ilçesindeki Şehir Stadyumu'nun zemini yenileniyor. Çim ekme, zemin bakımı çalışmalarının Ekim'de tamamlanması hedefleniyor.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu için adım atılmalı!

Şehir Plancıları Odası Mersin İl Temsilcisi Yaser Gündüz, mülkiyeti TOKİ’de olan Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nun bulunduğu alanın düzenlenmesi için yerel yönetimlere çağrıda bulundu.

Mersin Şehir Hastanesi'ne Yektaş imzası!

Mersin Şehir Hastanesi'nin zeminleri Gerflor’un patentli inovasyon ürünü olan Evercare koruma kürlü zemin kaplama ürünleriyle kaplandı.

Suluova Stadyumu çevresinde asfalt çalışmaları başladı!

Sıcak asfalt’a hızlı giriş yaparak ilçemiz genelinde birçok cadde ve sokakta asfaltlama yapan Suluova Belediyesi zemin iyileştirme ve tesviyesi tamamlanan Şehir Stadyumu çevresinde bugün itibariyle çalışma başlattı.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu meydan olsun!

TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu üyeleri, 2014 yılında devri TOKİ’ye yapılan Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nun olduğunu bölgenin ranta kurban edilmemesini, Mersinlilerin kullanabileceği büyük bir meydan yapılmasını istiyor

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nun zemini iyileştiriliyor!

Manisa 19 Mayıs Stadyumu bakıma alındı. Stadyum müdürü Çakır: Zemin iyileştirme çalışmalarını Akhisar Belediyespor'un 21 Şubat'taki Medipol Başakşehir maçına yetiştirmeye çalışıyoruz" dedi.

Torku Arena Stadyumu’nda zemin bakım çalışmaları başladı!

Torku Konyaspor’un maçlarına ev sahipliği yapan Büyükşehir Torku Arena Stadyumu’nun zemini lige verilen arada kış şartları da düşünülerek bakıma alındı.

Mersin Stadyumu zemin sorunu Haberi

Mersin Stadyumu zemin sorunu


İlk etapta 'Olimpiyat Stadı' olarak yapılması planlanan Mersin Arena'nın daha sonra projesi değiştirilerek futbol stadı şeklinde tasarlanmasına karar verildi. 'Akdeniz Oyunları' kapsamında Başbakanlık Toplu Konut idaresi'nin (TOKİ), Gençlik ve Spor Bakanlığı ile imzaladığı protokol kapsamında ihale açıldı. 25 bin kişilik stat ihalesini Uzunlar İnşaat kazanmasına karşın, şirkete verilen bir yıllık 'ihaleye girme yasağı' sonrasında proje Limak'a geçti. Limak da projeyi 4 ay gibi kısa sürede tamamladı.  Mersin-BJK maçında Veli ve Oktay sakatlanmış ve büyük tartışma...