02 / 05 / 2024

Mersin Stadyumu'ndaki zemin sorunu devam ediyor!

Mersin Stadyumu'ndaki zemin sorunu devam ediyor!

Mersin İdmanyurdu taraftarı bir grup, Mersin Stadyumu'nun zemin sorununa çözüm üretmediğini iddia ettikleri kulüp yönetimini protesto etti. Taraftarlar, dövizler ve sloganlar eşliğinde Mersin İdmanyurdu yönetimini istifaya çağırdı.




Mersin İdmanyurdu taraftarı bir grup, Mersin Stadyumu'nun zemin sorununa çözüm üretmediğini iddia ettikleri kulüp yönetimini protesto etti.


Forum AVM önünde bir araya gelen taraftarlar, dövizler ve sloganlar eşliğinde Mersin İdmanyurdu yönetimini istifaya çağırdı.


Burada grup adına konuşan Mersin İdmanyurdu Taraftarlar Derneği üyesi Murat Yeşilkaynak, Spor Toto Süper Lig'de oynanan Beşiktaş karşılaşmasının ardından Mersin Stadyumu'nun zemin sorunu nedeniyle bakıma alındığını hatırlattı.


Kulüp yöneticilerinin stat zemininin maçlara hazır olduğu söylemlerinin gerçeği yansıtmadığını öne süren Yeşilkaynak, şöyle devam etti:


"Stat yeni sezona hazır, hiç bir sorun yok diye bizi oyaladılar. Aradan çok uzun zaman geçmesine rağmen stadın halini içimiz acıyarak gördük ve tüm spor camiasına rezil rüsva olduk. Yetkililerin söylediğine göre çok küçük paralar harcansa saha şimdi her türlü hava şartlarına rağmen bozulmayacak durumda olması gerekirken yönetimin harcamalardan kaçındığı adeta 'ne gerek var' edasıyla işleri boşladığını öğrendik. Böyle bir sahamız varken yönetimden gelen 'maçlarımızı Antalya'da oynarız' açıklamasını da şiddetle kınıyoruz. Bu neden sorumluların bir an önce istifa etmesini istiyoruz."


Yönetim aleyhinde bir süre slogan atan kırmızı-lacivertliler, daha sonra dağıldı.


AA


Geri Dön