25 / 07 / 2024

Mersin Stadyumunun zemin sorunu çözüldü mü

Mersin Stadyumunun zemin sorunu çözüldü mü

Mersin İdmanyurdu taraftarı bir grup, Mersin Stadyumu'nun zemin sorununa çözüm üretmediğini iddia ettikleri kulüp yönetimini protesto etti. Taraftarlar, dövizler ve sloganlar eşliğinde Mersin İdmanyurdu yönetimini istifaya çağırdı.

TOKİ Mersin'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Mersin İli Silifke İlçesi Esenbel Mh. İle Yalova İli Merkez İlçesi Kazımiye Mh. Muhtelif Parseller ile Bir Kısım Tescil Harici Alanda İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi 20 Ekim 2020 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ 8 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Ankara İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması İşi İle Trabzon, Gaziantep, Giresun, Hatay, Adana, Mersin ve Malatya İllerinde Millet Bahçesi Projelerinde Zemin ve Temel Etüt Raporu Hazırlatılması İşi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ 8 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması İşi İle Trabzon, Gaziantep, Giresun, Hatay, Adana, Mersin ve Malatya İllerinde Millet Bahçesi Projelerinde Zemin ve Temel Etüt Raporu Hazırlatılması işi ihalesi 6 Aralık 2018'de gerçekleştirilecek.

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen büyükşehir stadyumunun zemin yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Mersin Şehir Hastanesi'ne Yektaş imzası!

Mersin Şehir Hastanesi'nin zeminleri Gerflor’un patentli inovasyon ürünü olan Evercare koruma kürlü zemin kaplama ürünleriyle kaplandı.

Mersin'deki yapılaşma büyük hasara neden oluyor!

Prof. Dr. Selim İnan, Mersin Körfezi'ndeki depreme dikkat çekerek, Akdeniz'de meydana gelebilecek büyük ölçekli bir depremde Erdemli-Mersin-Tarsus arasında gevşek zemin üzerine çok katlı yapılanma nedeniyle büyük hasarlara neden olabileceğini açıkladı.

TOKİ 8 ilde etüd raporu hazırlatılması hizmet alımı ihalesi bugün!

TOKİ Diyarbakır, Gaziantep, Kahramanmaraş, Konya, Şanlıurfa, Trabzon, Sivas ve Mersin illerinde zemin etüd raporları hazırlatılması hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 8 ilde etüd raporu hazırlatıyor!

TOKİ Diyarbakır, Gaziantep, Kahramanmaraş, Konya, Şanlıurfa, Trabzon, Sivas ve Mersin illerinde zemin etüd raporları hazırlatıyor. Hizmet alımı işi ihalesi 16 Nisan 2015 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Mersin Arena Stadı'nın zemin sorunu çözüldü!

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın arazisini aldı. AVM ve rezidans için plan yaptı. Ama projeyi ne zaman uygulayacağı belli değil.Mersin İdman Yurdu bundan sonraki maçlarını yeni statta oynayabilecek.

Selim İnan: Gevşek zemin ve çok katlı bina öldürür!

Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selim İnan, geçtiğimiz pazar günü yaşanan 3.6'lık depremin, küçük olmasına rağmen şiddetli hissedilmesinin nedenini "zemin ve bina kalitesinin zayıflığı' olarak açıklad

Mersin Stadyumu'nun zemin sorunu devam ediyor!

Mersin Stadyumu'nda yer alan zemin sorunu için çalışmalar sürüyor. Zemin sorunu nedeniyle Çaykur Rizespor karşılaşmasının Antalya'da oynanması kararına itiraz eden Mersin İdmanyurdu, sorunu çözmek için çalışıyor.

Mersin Stadyumu'ndaki zemin sorunu için çalışmalar sürüyor!

Mersin Stadyumu'nda yer alan zemin sorunu için çalışmalar sürüyor. Zemin sorunu nedeniyle Çaykur Rizespor karşılaşmasının Antalya'da oynanması kararına itiraz eden Mersin İdmanyurdu, sorunu çözmek için çalışıyor.

Türk Telekom Arena'nın zemin sorunu çözülemedi!

Süper Kupa'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nın, ligin ilk haftasında ise Mersin Arena'nın zemini başta olmak üzere çim kalitesinin futbola olumsuz etkisi net bir şekilde gözler önüne serildi. G.Saray, geçen 4 aylık süreye rağmen zemin sorununu çözemedi.

Mersin Stadyumunun zemin sorunu çözüldü mü Haberi

Mersin Stadyumunun zemin sorunu çözüldü mü


Mersin İdmanyurdu taraftarı bir grup, Mersin Stadyumu'nun zemin sorununa çözüm üretmediğini iddia ettikleri kulüp yönetimini protesto etti.


Forum AVM önünde bir araya gelen taraftarlar, dövizler ve sloganlar eşliğinde Mersin İdmanyurdu yönetimini istifaya çağırdı.


Burada grup adına konuşan Mersin İdmanyurdu Taraftarlar Derneği üyesi Murat Yeşilkaynak, Spor Toto Süper Lig'de oynanan Beşiktaş karşılaşmasının ardından Mersin Stadyumu'nun zemin sorunu nedeniyle bakıma alındığını hatırlattı.


Kulüp yöneticilerinin stat zemininin maçlara hazır olduğu söylemlerinin gerçeği yansıtmadığını öne süren Yeşilkaynak, şöyle devam etti:


"Stat yeni sezona hazır, hiç bir sorun yok diye bizi oyaladılar. Aradan çok uzun zaman geçmesine rağmen stadın halini içimiz acıyarak gördük ve tüm spor camiasına rezil rüsva olduk. Yetkililerin söylediğine göre çok küçük paralar harcansa saha şimdi her türlü hava şartlarına rağmen bozulmayacak durumda olması gerekirken...