02 / 05 / 2024

Mersin Taşucu kira bedelleri

Mersin Taşucu kira bedelleri

Mersin'nde öğrenciler ve velileri kira artışına tepki gösteriyor. Taşucu'nda ev kiraları 800- 1200 liraya çıktı. Selçuk Üniversitesi Taşucu Meslek Yüksek okulunda öğrenci kayıtları başlarken ev kiraları da uçuşa geçti.

Ofislere talebin artması kiraları yükseltti! İşte Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri...

2023 yılında Ofis ve perakende sektörlerinde arzın artan talebin gerisinde kalması, kiraların artmasına neden oldu. En çok iş merkezi ve ofislerin yer aldığı Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri ne kadar oldu?

Bağcılar Belediyesi kamuya ait taşınmazları kira sözleşmesi olmadan kullananlara ceza kesti!

Sayıştay, Bağcılar Belediyesi’nin kamuya ait taşınmazlarını mevzuata aykırı şekilde kullandırdığını saptadı.  kamuya ait taşınmazları kullanan, kira sözleşmesi olmayan kişilere ceza kesildiği ancak bu kişilerin cezayı ödedikten sonra taşınmazları kullanmasına göz yumulduğu ortaya çıktı.

Bakan Nebati açıkladı! Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu seyahat süresi 18 dakika olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nin trafik problemini ortadan kaldıracağını 2,5 saate çıkan seyahat süresini 18 dakikaya düşüreceğini belirtti.

Depremzedelere yapılacak destek ödemesi 130 milyar TL! Kalem kalem açıklandı: Taşınma, kira, acil ihtiyaç yardımı...

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, depremden etkilenenler için yapılacak hane başı destek ödemelerini peş peşe açıkladı. Depremzedelere yapılacak destek ödemesi 130 milyar TL! Kalem kalem açıklandı: Taşınma, kira, acil ihtiyaç yardımı...

İstanbul ve Kocaeli'deki 81 adet vakıf gayrimenkulü kiraya veriliyor! Arsa, dükkan ve daireleri kaçırmayın!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli illerinde yer alan 81 adet vakıf gayrimenkulünü "Vakıf Taşınmazları Kira Genel Şartnamesi" kapsamında kiraya verecek. İşte ayrıntılar...

Silifke Belediyesi 4 konut ile 48 arsayı 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Silifke Belediye Başkanlığı, Mersin ili, Silifke ilçesi, Atayurt, Sayağzı, Mukaddem, Taşucu ve Karakara mahallerinde yer alan 4 konut ile 48 arsayı 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Gayrimenkul satış ihalelerinde sözleşmeler değişiyor!

5'inci Yargı Paketi'ni içeren kanun teklifi TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi. Yeni pakete göre;  taşınmazda kira sözleşmesine bağlı şekilde yaşayan kişiye kira bedelini icra dairesine yatırması talep edebilecek.

Gayrimenkul satış ihalelerinde yeni değişiklik mecliste!

Gayrimenkul satış ihalelerinde değişikliğe gidildi. Buna göre, ihale alıcısının talebi üzerine icra dairesi, satışı gerçekleştirilen taşınmazda kira sözleşmesine bağlı şekilde yaşayan kişiye kira bedelini icra dairesine yatırması emrini verebilecek.

Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi yapıldı!

Mersin Silifke Taşucu Mahallesi'nde yer alan Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi yapıldı.

Türkiye'de özelleştirme zamanı!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı ve Taşucu Limanı özelleştirilecek. Çamlıca 1 HES özelleştirmesinde son teklifler 29 Haziran'da alınacak. Yapılan bu özelleştirmelerle Türkiye'de özelleştirme çalışmaların arttığı görülüyor.

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi için 25 milyon TL'lik yeni ihale!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nde Çeşmeli-Kızkalesi Kesimi için yapım ihalesi düzenliyor. İhalenin geçici teminat miktarı 25 milyon TL olarak belirlendi.

Hangi ülkeye taşınana kira desteği veriliyor?

Daha önce 1 Euro'ya satışa çıkan evleriyle gündeme gelen İtalya'nın köylerine taşınan işçilere şimdi de kira desteği verilecek...

Taşucu Limanı özelleştiriliyor!

Çalışmalarına devam eden Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Taşucu Limanı'nın 40 yıllığına özelleştirilmesi için ihale ilanına çıktı.

Mersin Taşucu kira bedelleri Haberi

Mersin Taşucu kira bedelleri

Öğrenciler ve velileri kira artışına tepki gösteriyor.Yüksek okulda Öğrenci kayıtları başladı. Taşucu'nda ev kiraları 800- 1200 liraya çıktı. Selçuk Üniversitesi Taşucu Meslek Yüksek okulunda öğrenci kayıtları başlarken ev kiraları da uçuşa geçti. Selçuk Üniversitesi Taşucu Meslek Yüksek okulunukazanan öğrenciler kayıt yaptırma telaşına düştü. Gerekli evrakları tamamlayan öğrenciler yüksek okula koştu.Kaydını yaptıranlar, Eylül ayında başlayacak eğitim-öğretim dönemi öncesinde barınma sorunlarını da çözmek durumunda. 


ERKEK ÖĞRENCİ YURDU KAPANDI 

İl dışından gelen birçok öğrenci barınmak için ev aramaya başladı. 2 Bine yakın öğrencinin öğrenim gördüğü kentimizde Erkek yurdunun ve özel yurtların yeterli olması nedeniyle yüzlerce öğrenci kendi imkânlarıyla birkaç arkadaş ile ortak ev kiralama yöntemiyle sorunu çözmeye çalışacak. Ne var ki kiralar bu sene öğrencilere oldukça pahalıya mal olacak. 


FIRSATÇILAR İŞ BAŞINDA 

Şililice ve Taşucu'nda birçok...