16 / 05 / 2024

Mersin tesis projeleri

Mersin tesis projeleri

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, îller Bankası ve Anamur Belediyesi işbirliği ile yapılan İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Anamur'da törenle açıldı.

Anamur Biyolojik atıksu arıtma tesisi açıldı!

Mersin Su ve Kanalizasyon daresi (MESK) Genel Müdürlüğü, İller Bankası ve Anamur Belediyesi iş birliği ile yapılan Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi, Anamur'da törenle açıldı.

TOKİ Mersin'deki Romanlar için konut projeleri hayata geçirecek! 

8 Nisan Dünya Romanlılar Günü dolayısıyla Roman milletvekili ve vatandaşlarla bir araya gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TOKİ'nin Roman vatandaşlar için konut projeleri yürüttüğünü dile getirdi. 

Mersin Erdemli'de 34.1 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

Erdemli İcra Dairesi, Mersin ili, Erdemli ilçesi, Tömük Mahallesi, 75 ada, 56 parselde yer alan turistik tesis ve arsasını 34.1 milyon TL'ye satıyor.

Silifke Kargıcık Bölgesi'ne 1.800 odalı tesis geliyor!

Mersin ilinin Silifke ilçesindeki Kargıcık Bölgesi'nde tamamını tek bir işletmenin üstleneceği, 400 dönüm arazi üzerinde, 1800 odalı tesis kurulacak...

Hayat Kimya'dan Mersin'de 450 milyon TL'lik yeni tesis!

Temizlik kağıdı üreticisi Hayat Kimya Mersin'de 200 bin metrekarelik arazileri üzerinde, 65 bin metrekare kapalı alanda kurulu temizlik kağıdı tesislerine yenisini ekleyeceğini duyurdu...

Mersin Tarsus'a 8 bin yatak kapasiteli 11 otel yapılacak!

Mersin'deki altyapı çalışmaları tamamlanan Tarsus Kıyı Kesimi Turizm Bölgesi tahsis sahibi 6 firmanın tesis yatırımlarını bekliyor. Bölgeye 8 bin yatak kapasiteli 11 otel yapılması planlanıyor. 

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, yeni sosyal tesis projeleri için düğmeye bastı.

Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı 36 yıllığına özelleştiriliyor!

ÖİB, Mersin İli, Silifke İlçesi, Taşucu Mahallesi, Taşucu Liman Sahası’nda bulunan “Sanayi Tesis Alanı Taşınmazı” “Satış” yöntemiyle “Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı Taşınmazı” özelleştiriyor...

Mersin İdman Yurdu'na büyükşehirden tesis jesti!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisler içerisinde hayata geçirilen fitness salonunun yanına, futbolcuların konaklamaları için yeni bir bina inşa ediliyor.

Mersin Si Yapı'dan 2017'de yüzde 100 büyüme hedefi!

Mersin'de altı yıldan beri yapı sektöründe faaliyet gösteren Si Yapı; konut, AVM, hastane, okul, yurt binası gibi yapıların mekanik tesisat uygulama işlerinin yanı sıra inşaat projeleri de gerçekleştiriyor

Mersin Büyükşehir'den Anemurium restorasyon çalışmalarına destek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anamur ilçesinde bulunan “Anemurium Antik Kenti Arkeolojik-Bilimsel Tespit, Belgeleme ve Restorasyon Projeleri Hazırlık Çalışmalarına” destek veriyor.

Mersin'e yeni üst geçit!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de ilk defa hayata geçirilen bat-çık projeleri dışında şehirde bir ilki daha gerçekleştirerek asansörlü, yürüyen merdivenli üst geçidi yakın zamanda Mersinlilerin hizmetine sunacak.

Mersin yatırım projeleri meclis gündeminde!

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin yatırım projelerini meclis gündemine taşıdı. Şimşek, Mersin'e vadedilen, projelerin akıbetini sordu..

Mersin Demokrasi Kavşağı Bat-Çık projesinin yüzde 60'ı tamam!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, belediyenin kentte hayata geçirdiği projeleri yerinde inceledi

Mersin tesis projeleri Haberi

Mersin tesis projeleri

Törene Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur Belediye Başkam Mehmet Türe, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Gülnar Belediye Başkam Ahmet Günel ve MEŞKİ Genel Müdürü Turgut Aybak...