08 / 05 / 2024

Mersin tesis

Mersin tesis

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun toplu açılışını yapacağı 175 tesisten Mersin’in de payına düşeni aldığını belirterek, “Mersin’de hizmete alınacak tesislerin toplam yatırım bedeli yaklaşık 29 milyon TL’yi buluyor” dedi

Mersin Erdemli'de 34.1 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

Erdemli İcra Dairesi, Mersin ili, Erdemli ilçesi, Tömük Mahallesi, 75 ada, 56 parselde yer alan turistik tesis ve arsasını 34.1 milyon TL'ye satıyor.

Silifke Kargıcık Bölgesi'ne 1.800 odalı tesis geliyor!

Mersin ilinin Silifke ilçesindeki Kargıcık Bölgesi'nde tamamını tek bir işletmenin üstleneceği, 400 dönüm arazi üzerinde, 1800 odalı tesis kurulacak...

Hayat Kimya'dan Mersin'de 450 milyon TL'lik yeni tesis!

Temizlik kağıdı üreticisi Hayat Kimya Mersin'de 200 bin metrekarelik arazileri üzerinde, 65 bin metrekare kapalı alanda kurulu temizlik kağıdı tesislerine yenisini ekleyeceğini duyurdu...

Mersin Tarsus'a 8 bin yatak kapasiteli 11 otel yapılacak!

Mersin'deki altyapı çalışmaları tamamlanan Tarsus Kıyı Kesimi Turizm Bölgesi tahsis sahibi 6 firmanın tesis yatırımlarını bekliyor. Bölgeye 8 bin yatak kapasiteli 11 otel yapılması planlanıyor. 

Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı 36 yıllığına özelleştiriliyor!

ÖİB, Mersin İli, Silifke İlçesi, Taşucu Mahallesi, Taşucu Liman Sahası’nda bulunan “Sanayi Tesis Alanı Taşınmazı” “Satış” yöntemiyle “Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı Taşınmazı” özelleştiriyor...

Mersin İdman Yurdu'na büyükşehirden tesis jesti!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisler içerisinde hayata geçirilen fitness salonunun yanına, futbolcuların konaklamaları için yeni bir bina inşa ediliyor.

Mersin Kızkalesi yenileme çalışmaları başlıyor!

Mersin Erdemli Belediyesi, Kızkalesi'ni Erdemli'nin aynası haline getirmek amacıyla altyapı, otopark, tarihi ve turistik mekanların temizliği, sıcak asfalt, sosyal tesis, otopark ve pazar yeri gibi konularda yoğun bir şekilde projeler üretmeye başladı.

Mersin'de Enerji Nakil Hattı için acele kamulaştırma!

Mersin ili sınırları içerisinde tesis edilecek Enerji Nakil Hattının yapımı amacıyla bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

TOKİ Mersin Erdemli'ye 400 kişilik yurt inşa ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) 40 ilde inşa edeceği 64 yurttan biri olan Mersin'in Erdemli ilçesindeki 400 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı çalışmaları başladı. Yurt 5 yıldızlı otel konforunda hizmet yerilecek.

TOKİ Mersin Erdemli 400 kişilik yurt ihalesi bugün!

TOKİ Mersin Erdemli 400 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

Mersin’e 29 milyon liralık üç tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun toplu açılışını yapacağı 175 tesisten Mersin’in de payına düşeni aldığını belirterek, “Mersin’de hizmete alınacak tesislerin toplam yatırım bedeli yaklaşık 29 milyon TL’yi buluyor” dedi

TOKİ Mersin Erdemli'de 400 kişilik yurt yaptıracak!

TOKİ Mersin Erdemli 400 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 14 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Mersin İdman Yurdu tesisinin temeli bu ay atılacak!

Mersin İdman Yurdu Başkanı Kahramanlı, yıllardır beklenen tesis müjdesini sonunda verdi. Kahramanlı, "Tesis meselesindeki imar planı konusu çözüme kavuştu. 5 binlik imar planı meclisten çıktı. Tesisimizin temelini Haziran ayı içerisinde atacağız. " dedi.

Mersin tesis Haberi

Mersin tesis

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından ülke genelinde yapımı tamamlanan, 2,4 milyar lira yatırım bedelli 175 eser hizmete alınacak. Bakanlık Basın Müşavirliği’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 23 Aralık Çarşamba günü Ankara’da Başbakan Davutoğlu tarafından toplu olarak hizmete alınacak eserlerden Mersin de payını alacak.


Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, son 13 yılda 100 milyar TL’den fazla yatırım yaparak, Cumhuriyet tarihinin rekorlarını kırdıklarını vurguladı. 13 yıllık sürede 284 adedi baraj olmak üzere 3 bin 2 adet yeni tesisi ülkeye kazandırdıklarını ifade eden Bakan Eroğlu, “Bu yıl da aralarında barajlar, içme suyu, sulama, atıksu arıtma ve taşkın koruma tesisleri ile ağaçlandırma, ormancılık, milli park ve meteoroloji projelerinin yer aldığı 2,4 milyar TL’ye mal olan 175 dev...