13 / 05 / 2024

Mersin Tulumba Kavşağı asfalt çalışmaları

Mersin Tulumba Kavşağı asfalt çalışmaları

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, 3 Ocak 2016 tarihinde kuzey-güney yönünü trafiğe açtığı Tulumba Kavşağı projesinde doğu-batı yönünde de asfaltlama çalışmaları başladı. Üst yapı ön asfalt hazırlık çalışmalarına da devam ediliyor.

Mersin Demokrasi Kavşağı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ikinci bat-çık projesi olan Demokrasi Kavşağı trafiğe açıldı.

Mersin Demokrasi Kavşağı Bat-Çık Projesi’nde sona gelindi!

Büyükşehir Belediyesi’nin Mersin ulaşımına kazandıracağı önemli projelerden biri olan Demokrasi Kavşağı Bat-Çık Projesi’nde adım adım sona yaklaşılıyor.

Mersin Demokrasi Kavşağı’na ilk asfalt döküldü!

Mersin’in ikinci bat-çık projesi olan ve geçtiğimiz günlerde ilk kirişleri yerleştirilen Demokrasi Kavşağı’nda kuzey-doğu yan yol kavşağının ilk asfaltı dökülüp, bordür çalışmalarına başlandı.

Mersin Demokrasi Kavşağı asfaltlanıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü ve açılışı için gün sayılan Demokrasi Kavşağı’nda ilk asfalt döküldü.

Mersin Demokrasi Kavşağı’nda sona doğru!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezindeki trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla hayata geçirilen Demokrasi Kavşağı Bat-Çık Projesi inşaatında geri sayım başladı. Yüzde 85’i tamamlanan Demokrasi Kavşağı Bat-Çık inşaatında ilk kirişler yerleştirildi.

Mersin Demokrasi Kavşağı'nın yüzde 74'ü tamamlandı!

Mersin’in trafik sorununun çözülmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Demokrasi Kavşağı Bat-Çık Projesi inşaatının yüzde 74’ü tamamlandı, kavşak Aralık ayı ortalarında hizmete girecek.

Mersin Limonluk Kavşağı Bat-Çık projesi için çalışmalar başladı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve kentin ulaşımını önemli ölçüde rahatlatacak olan Demokrasi (Limonluk) Kavşağı Bat-Çık çalışmaları yapılan törenle başladı.

Mersin Limonluk Kavşağı Bat-Çık Projesi başlıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent trafiğini rahatlatmak amacıyla hayata geçirdiği Tulumba Bat-Çık Projesi’nden sonra şimdi de Limonluk Kavşağı Bat-Çık Projesi için kolları sıvadı.

Mersin Tulumba Kavşağı’nda asfaltlama çalışmaları başladı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, 3 Ocak 2016 tarihinde kuzey-güney yönünü trafiğe açtığı Tulumba Kavşağı projesinde doğu-batı yönünde de asfaltlama çalışmaları başladı. Üst yapı ön asfalt hazırlık çalışmalarına da devam ediliyor.

Goodyear Kavşağı’nda son çalışmalar yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi. Kavşağın büyük bölümü trafiğe açıldı.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nda sona gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nda yürüttüğü inşaat çalışmalarında son aşamaya geldi, 29 milyon TL’ye mal olan kavşak, normal süreden 3 ay önce, yeni yılın ilk günlerinde araç trafiğine açılacak.

Balat Kavşağı kapandı, Mudanya Yolu felç oldu!

Bursa – Mudanya yolunda günün büyük kısmında trafik yoğunluğu yaşanan Geçit Kavşağı’nın doğu–batı aksı UKOME kararıyla trafiğe kapatıldı. Uygulamanın ilk gününde bölgede trafik felç oldu.

Manisa Lisesi Kavşağı peyzaj çalışmalarıyla yeni görünümüne kavuştu!

Manisa Lisesi Kavşağı, Şehzadeler Belediyesi'nin yaptığı peyzaj çalışmasıyla yeni bir görünüme kavuştu. Özel bir teknikle yapılan peyzaj çalışmasında organik bitki ayraçları ve mevsimlik dekoratif çiçekler kullanıldı.

Mersin Tulumba Kavşağı asfalt çalışmaları Haberi

Mersin Tulumba Kavşağı asfalt çalışmaları

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, 3 Ocak 2016 tarihinde kuzey-güney yönünü trafiğe açtığı Tulumba Kavşağı projesinde doğu-batı yönünde de asfaltlama çalışmaları başladı.


Mersin’in trafik akışını rahatlatması amacıyla yapılan Tulumba Kavşağı’nda doğu-batı yönündeki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Kuzey-güney yönü trafiğe açılan kavşakta, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı batı kanadında asfaltlama çalışmalarına başlandı. Kavşağın doğu yaya alt geçidinde yapılan çalışmalarda sona gelinirken, üst yapı ön asfalt hazırlık çalışmalarına da devam ediliyor.


Aynı zamanda Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmalarıyla da kavşak estetik bir görünüme kavuşturuluyor. Çevre düzenlemesi çerçevesinde Tulumba Kavşağı Türk Bayrağı ile süslendi. Toprak zemin üzerine uzunluğu 22,5 ve eni 9,5 metre olan, içerisi çiçeklerle renklendirilen Türkiye haritası temalı peyzaj çalışmasının güney kısmındaki çalışmalar tamamlanarak kuzey kesim...