04 / 05 / 2024

mersin yeni açılan yollar

mersin yeni açılan yollar

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin trafik sorununu çözmeye devam ediyor, yapılan çalışmalar kapsamında yeni açılan cadde ve sokaklar trafikte nefes aldırıyor.

Mersin Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bir taraftan kırsalda ve şehrin çeşitli bölgelerinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan Toroslar ilçesinde yeni bulvar açma çalışmalarına devam ediyor.

Mersin Yenişehir'de konut imarlı arsa satılacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Migros Haziran'da 58 yeni mağaza açtı! Toplam mağaza sayısı 3 bin 100 oldu!

Migros, Haziran ayında 58 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 36 adet Migros, 16 adet Migros Jet, 5 adet Macrocenter ve 3 Mion formatında olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Migros'un mağaza sayısı 3 bin 7 oldu! Nisan'da 25 yeni mağaza açıldı! 

Migros, Nisan ayında 25 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 15 adet Migros, 8 adet Migros Jet ve 2 adet Macrocenter formatında olduğu belirtildi. İşte ayrıntılar...

Mersin Yenişehir'de 11.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mersin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Mersin Yenişehir'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 550 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Cengiz Şimşek: Gaziantep OSB'de fabrikalar kapanmadı, yeni tesisler açıldı!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Başkanı Cengiz Şimşek, 43 milyon 250 bin metrekare alanla Türkiye’nin en büyük OSB’sine sahip olduklarını söyleyerek, ''Pandemi nedeniyle kapanan fabrikamız olmadığı gibi bu süreçte yeni açılan tesislerimiz var” açıklamasında bulundu.

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Mersin Yenişehir'in 5 yıllık planı açıklandı!

Mersin Yenişehir Belediyesi, katılımcı belediyecilik yolunda eşine az rastlanır bir uygulamaya imza attı ve 5 yıllık stratejik planını oluşturmadan önce vatandaşlara, "Nasıl bir Yenişehir'de yaşamak istersiniz" diye soruldu.

Son 9 yılda açılan stadyum sayısı TBMM'de!

Son dokuz yılda yapılan ve yeni isimlerle açılan stadyum sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kayan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bartın'da yeni imar yolları açıldı!

Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından Çaydüzü Mahallesi Çaydüzü Caddesi’nde yeni açılan imar yolunu beton parke ile düzenlendi. 

Deniz GYO aleyhine açılan tasarrufun iptali davasında son durum!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı aleyhine açılan "Tasarrufun İptali" davasında yeni bir gelişme olmadı.

Bursa Osmangazi'de imara açılan yollar asfaltlanıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’nde imar planına uygun yerlerde yeni imar yolları açmaya devam ederken açılan yollar asfaltlanmaya başladı.

Mersin'de 40 yıldır açılması planlanan yol açılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin trafik sorununu çözmeye devam ediyor, yapılan çalışmalar kapsamında yeni açılan cadde ve sokaklar trafikte nefes aldırıyor.

Deniz GYO'dan ortaklık aleyhine açılan dava hakkında açıklama!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, aleyhine açılan Kat Mülkiyeti Kanunundan Kaynaklanan (Ortak Gider Alacağına İlişkin İcra Takibine İtirazın İptali İstemli) dava ile ilgili yeni gelişme olmadığını açıkladı.

mersin yeni açılan yollar Haberi

mersin yeni açılan yollar


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde trafik çilesine son vereceğine dair sözü üzerine yapılan çalışmalar devam ediyor. Tulumba ve Demokrasi Bat-Çık Projeleri ile başlatılan çalışmalar, yeni açılan cadde ve yol çalışmaları ile destekleniyor.


Uzun yıllardan bu yana yol açılması planlanan fakat bir türlü yapılmayan Milli Mücahit Rıfat Uslu Caddesi’nde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında kamulaştırma işlemleri devam ediyor. Çalışmalar ile Yenişehir İlçesi ile Toroslar İlçesi’nin kesiştiği nokta olan Efrenk Deresi’nden başlayan Milli Mücahit Rıfat Uslu Caddesi, Toroslar İlçesi Gazi Osman Paşa Caddesi ile birleştirilecek.


Çocukluğunun burada geçtiğini ifade eden bölge sakinlerinden Sadık Şaşmaz, “Burada 40 yıldır kamulaştırma yapılacağı söyleniyor. İnşallah hayırlı olur. Yol açılırsa trafik çok rahatlayacak. Bölgede daha önce çok fazla kaza oluyordu,...