05 / 05 / 2024

mersinde hastane inşa ediliyor

mersinde hastane inşa ediliyor

Uran Holding Mersin Üniversitesi’ne 100 milyonluk üniversite hastanesi inşa ettiklerini açıkaldı...

Merkez Bankası'nın 818 milyar TL'lik zararıyla 545 bin konut inşa edilebilirdi! 

Bankalarda dövize endeksli hesabı olanların cebine giden 818 milyar TL ile ülkenin ihtiyaç duyduğu okul, hastane, yol ya da deprem bölgesinde yaklaşık 550 bin konut inşa edilebilecekti.

Şanlıurfa'da hastane arazisi üzerine konut mu inşa edilecek?

Şanlıurfa'da kamu hastanesi inşa edilmesi için ayrılan 53 dönümlük hazine arazisi Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’yle konut alanına çevrildi. 

Irak'ta Türk şirketin inşa ettiği hastane hizmete açıldı!

Irak'ın Zikar (Nasıriye) vilayetinde Türk Universal Acarsan Şirketi tarafından inşa edilen hastane hizmete açıldı...

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatında son durum ne?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatının temeli 3 Mart 2019'da atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 600 günde tamamlanacağını açıklamıştı. Ancak hastanenin inşaatının yeni başladığı öğrenildi.

Bayrampaşa'ya 400 yataklı hastane müjdesi!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçeye 400 yataklı hastane inşa edileceğini açıkladı. 

Kovid-19 mücadelesi için 17 dev hastane inşa edildi!

Son bir yıl içerisinde koronavirüsle mücadele kapsamında Türkiye'nin çeşitli illerinde 17 hastane inşa edilerek hizmete açıldı. 

2021'de 347 hastane inşa edilecek!

Türkiye 2020 yılında sağlıkta yaptığı hamleler ile koronavirüste başarılı bir sınav verdi. Bu kapsamda çalışmalarına devam eden Sağlık Bakanlığı, 2021 yılında hastane inşaatlarına devam edecek.

Gaziantep’e 300 yataklı yeni hastane binası inşa edilecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep'e 300 yataklı hastane ek binası inşa edilecek. 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne ek bina olarak yapılacak hastanede 140’ı tek kişilik olmak üzere 182 oda bulunacak. 

Burdur'a yeni hastane inşa ediliyor!

Burdur'da 78 bin metrekarelik alanda 400 yataklı hastane inşa ediliyor. Kaba inşaatının 2021'de bitmesi beklenen hastanenin 2022'de teslim edilmesi planlanıyor.

Lefkoşa'ya ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek!

Lefkoşa'nın Rum kesimine ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek. Hastane kompleksi 150 milyon Euro’yu aşan bir yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Fahrettin Koca: Lefkoşa'ya 500 yataklı hastane inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün açılışı gerçekleşen KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Koca açıklamasında yakın zamanda Lefkoşa'da 500 yataklı hastane inşa edileceğini belirtti.

Bağcılar'da deprem izolatörlü Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşa ediliyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından Bağcılar'da 300 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi inşa ediliyor. Hastane inşaatının 2.5 yıl sonra bitmesi hedefleniyor.

Medicana 2021'in sonuna kadar 3 hastane daha açacak!

Türkiye’nin önemli sağlık kuruluşları arasında yer alan Medicana, 2021'in kadar üç yeni hastane daha açacak. Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, “Sektörümüzde çok önemli yatırımlar gerçekleştiriliyor. Sağlıkta Türkiye ve Medicana olarak dünya markası olacağız” diye konuştu.

mersinde hastane inşa ediliyor Haberi

mersinde hastane inşa ediliyor

Arcan Uran henüz 30’lu yaşlarının başında. Uran Holding’in turizm yatırımlarından sorumlu. Kendisiyle İstanbul’daki otelleri Altunizade’deki Ramada Otel’de buluştuk. Uran Holding inşaat ve turizm yatırımlarıyla bilinen bir şirket. Kurucusu İsmet Uran, eski öğrenci liderlerinden. İsmet Uran’ın hayatını kaybetmesinden sonra Uran Holding’i ayakta tutan ve büyüten kişi ise eşi Nermin Uran. Uran Holding halen İsmet Uran’ın eşi Nermin Uran ve oğulları Aysan ve Arcan Uran tarafından yönetiliyor. İnşaat, taahhüt, turizm ve enerji alanlarında büyüyen şirketin yeni yatırımlarını ailenin en genç üyesiyle konuştuk. Arcan Uran, yakında Bulgaristan’da 10 milyon euroluk yatırımla güneş enerjisi santrali işleteceklerini söylerken, Konya ve Niğde’deki güneş enerjisi yatırımların hızlanmasını dilediklerini anlattı. 


- Önce turizm yatırımlarından başlayalım. Burası İstanbul’daki ilk oteliniz. Bir de Antalya’da Grand Prestige Oteli’niz var. Yeni otel...