06 / 07 / 2024

mersindeki Engelsiz Parklar

mersindeki Engelsiz Parklar

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Tarsus Belediyesi tarafından yapılan Engelsiz Park vatandaşların hizmetine açıldı. 3000 metrekarelik alana sahip olan Engelsiz Park’ın açılışına, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek de katıldı...

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi'nde son kat tabliyesi döküldü!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Engelsiz Yaşam Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Türkiye'nin ilk engelsiz yaşam alanı Kartal'da kurulacak!

Türkiye'nin ilk Engelsiz Yaşam Alanı İstanbul Kartal'da inşa edilecek. Mayıs'ta ihale edilecek projenin 2018'de hizmete açılması planlanıyor.

Adıyaman'daki parkların yenilenmesi ve onarılması isteniyor!

Adıyaman'da yeni kurulan çocuk parklarına vatandaşlar tepkili. Halk, kırık dökük olan aletlerin yenilenmesini, parklara güvenlik duvarı yapılmasını daha bakımlı hale gelmesini istiyor.

Ataşehir'deki parklar yenileniyor!

Ataşehir'e yeni park kazandırma çalışmalarını son sürat sürdüren Ataşehir Belediyesi, bir yandan da mevcut parkları yenilemeye devam ediyor.

Edirne'ye yeni gençlik parkları geliyor!

Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından geliştirilen “Edirne Gençlik Parkları Projesi” ile Edirne'ye yeni gençlik parkları kazandırılacak.

Edirne'deki parklar yenileniyor!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Yıldırım Hacısarraf ve Yeniimaret Mahalleleri’ne yapımı devam eden yeni çocuk parklarında incelemelerde bulundu.

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi’nin yüzde 50'si tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen Engelsiz Yaşam Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

İskenderun Belediyesi'nden yeni parklar!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada” Kentin farklı birçok noktasında yeni parklar yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan her mahalleye yeni ve modern parklar yapmaya devam edeceğiz." dedi

Nilüfer Bizim Bahçe Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Nilüfer Belediyesi’nin, engelli birey ve yakınlarına kısa süre tatil imkanı sağlayan ‘Bizim Bahçe Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezi’ törenle kapılarını açtı.

Edirne Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Edirne Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan "Engelsiz Yaşam Merkezi", 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde hizmete başlıyor.

Aydın Çine'ye engelsiz park!

Çine'de ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik projeleriyle tanınan Kaltun Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Kamil Tuncer, 'Engelsiz Park'ın açılışında 8 akülü tekerlekli sandalye hediye ederek engellileri sevindirdi.

Türkiye'nin ilk engelsiz meslek lisesi gelecek yıl açılacak!

Konut yapımının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri de yürüten TOKİ'nin, Serebral Palsili çocuklar için inşa ettiği Türkiye'nin ilk engelsiz meslek lisesi, gelecek eğitim-öğretim yılında faaliyete başlayacak

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen Engelsiz Yaşam Merkezi Projesi’nin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

mersindeki Engelsiz Parklar Haberi

mersindeki Engelsiz Parklar


3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Tarsus Belediyesi tarafından yapılan Engelsiz Park vatandaşların hizmetine açıldı.


Tarsus Kırklarsırtı Mahallesi Kasım Ekenler Bulvarı üzerinde bulunan ve yaklaşık 3000 metrekarelik alana sahip olan Engelsiz Park’ın açılışına, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Tarsus Garnizon Komutanı Binbaşı Vedat Topak, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, İlçe Emniyet Müdürü Salim Çakan, MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Tarsus Müftüsü Hayri Erenay ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Bedensel, görme ve işitsel engelli vatandaşların kullanımına uygun olarak tasarlanan Engelsiz Park’ın Tarsus’a hayırlı olmasını dileyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde böyle anlamlı bir açılışta bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Başkan Kocamaz,...