27 / 04 / 2024

Edirne'deki parklar yenileniyor!

Edirne'deki parklar yenileniyor!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Yıldırım Hacısarraf ve Yeniimaret Mahalleleri’ne yapımı devam eden yeni çocuk parklarında incelemelerde bulundu.




Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Yıldırım Hacısarraf ve Yeniimaret Mahalleleri’ne yapımı devam eden çocuk parklarında incelemelerde bulundu. ‘Çocuklar Özgür Büyüsün, Özgür Çocuklar Olsun’ sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Başkan Gürkan, kent merkezindeki tüm parklarda bakım çalışmalarının gerçekleştirileceğini söyledi.


Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ilk olarak Yıldırım Hacısarraf Mahallesi’nde bulunan meydana Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı devam eden çocuk oyun grubu platformunu inceledi. Mahalle halkıyla da sohbet eden Başkan Gürkan, parkta spor aletlerinin de yer alacağını söyledi.


Gürkan, daha sonra yenileme çalışması gerçekleştirilen Yeniimaret Spor Kulübü Parkı’nı ziyaret etti. Eskiyen parkın Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni nesil çocuk oyun grubuyla değiştirildiğini ifade eden Gürkan, parkta aynı zamanda vatandaşların sağlıklı yaşamlarını desteklemek amacıyla spor aletlerine de yer verildiğini söyledi. Ekiplerin çalışmalarını inceleyen Gürkan, Yeniimaret Mahalle Muhtarı Süleyman Amaç’ı da ziyaret etti.


 ‘Çocuklar Özgür Büyüsün, Özgür Çocuklar Olsun’ sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, çocuklara özgür alanlar yaratmaya devam edeceklerini ve Edirne kent merkezinde bulunan bütün parklarda bakım çalışmalarının gerçekleştirileceğini ifade etti.


Çocukların sağlıklı gelişimi için mahalle parklarının çok önemli bir yere sahip olduğunu anlatan Gürkan, “Çocuklarımızı özgürce oynayabileceği, enerjilerini atabileceği parkla buluşturmak istiyoruz. Ebeveynler için ise, sağlıklı yaşamı desteklemek adına parklarımızda spor aletlerine yer veriyoruz” dedi.   


 



Edirne Belediyesi



Geri Dön