10 / 05 / 2024

Edirne belediyesi park yenileme

Edirne belediyesi park yenileme

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Yıldırım Hacısarraf ve Yeniimaret Mahalleleri’ne yapımı devam eden yeni çocuk parklarında incelemelerde bulundu.

Edirne Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Çalışmalarına devam eden Edirne Belediyesi kiracılarından kira veya ecrimisil bedellerinin alınmamasına karar verdi.

Edirne Belediyesi, kiracılarından kira almayacak!

Edirne Belediyesi, faaliyetlerini durdurduğunu açıklayan kiracılarından kira almayacağını duyurdu.

Edirne Belediyesi'nden 13.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Edirne Belediyesi, Merkez İlçesi'nde bağlı Fırınlarsırtı ve Kimyalar Mahallelerindeki 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 11 Aralık'ta yapılacak...

Edirne Belediyesi'nden 33 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Edirne Belediyesi, Merkez İlçesi'ne bağlı Fırınlarsırtı, Kimyalar ve Kavgaz Mahallesi'ndeki 5 arsayı ihale ile satıyor. İhale 31 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Düzce Belediyesi'nden Park Gölet açıklaması!

Düzce Belediyesi Park Gölet işletmesi hakkında basında çıkan haberlere karşı bir açıklama yaptı. İşte Düzce Belediyesi'nden yapılan o açıklama...

Mersin Akdeniz Belediyesi'nden engelli derneklerine bina!

Akdeniz İlçe Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait hizmet binasını Tüm Sakatlar Derneği Mersin Şubesi ile Mersin Engelliler Gençlik Spor Kulübü Derneği'ne 5 yıllığına verdi.

Şehitkamil'e 22 bin metrekarelik park!

Şehitkamil Belediyesi, yeni yerleşim bölgesinde yer alan Fıstıklık Mahallesi’ne çok önemli yatırımlar gerçekleştiriyor. Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Fıstıklık Mahallesi’ne yaklaşık 22 bin metrekare alan üzerinde park yapılıyor.

Antalya Kepez'e 27 yeni park!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2016 yılı içinde 27 yeni park üretti, var olan 3 parkı da modernizasyonunu tamamladı.

Edirne Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Edirne Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan "Engelsiz Yaşam Merkezi", 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde hizmete başlıyor.

Başakşehir Şahintepe'ye üç yeni park!

Başakşehir Belediyesi ilçe mahallerine yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Başakşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışmalarla Şahintepe Mahallesi’ne üç yeni park kazandırıldı.

Fatih Mustafa Nafi Parkı yenileniyor!

Seyid Ömer Mahallesi Mustafa Nafi Sokak’ta yer alan mevcut park, çevre sakinlerinin yoğun asayiş şikâyetleri ve yenileme talepleri doğrultusunda revize edilmek üzere Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından projelendirildi.

Edirne Kültür Merkezi ve Nikah Salonu 3 Aralık'ta açılacak!

Edirne Belediyesi, Kültür Merkezi ve Nikah Salonu olarak 3 Aralık 2016 tarihinde açılacak olan tarihi Elektrik Fabrikası’nın restorasyonunda sona yaklaştı.

Edirne belediyesi park yenileme Haberi

Edirne belediyesi park yenileme


Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Yıldırım Hacısarraf ve Yeniimaret Mahalleleri’ne yapımı devam eden çocuk parklarında incelemelerde bulundu. ‘Çocuklar Özgür Büyüsün, Özgür Çocuklar Olsun’ sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Başkan Gürkan, kent merkezindeki tüm parklarda bakım çalışmalarının gerçekleştirileceğini söyledi.


Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ilk olarak Yıldırım Hacısarraf Mahallesi’nde bulunan meydana Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı devam eden çocuk oyun grubu platformunu inceledi. Mahalle halkıyla da sohbet eden Başkan Gürkan, parkta spor aletlerinin de yer alacağını söyledi.


Gürkan, daha sonra yenileme çalışması gerçekleştirilen Yeniimaret Spor Kulübü Parkı’nı ziyaret etti. Eskiyen parkın Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni nesil çocuk oyun grubuyla değiştirildiğini ifade eden Gürkan, parkta aynı zamanda vatandaşların sağlıklı yaşamlarını desteklemek amacıyla spor aletlerine...