05 / 05 / 2024

Mersinden çevre atağı

Mersinden çevre atağı

Turizmde hedef büyüten Mersin’de büyükşehir belediyesi 2015 yılı sonuna kadar tüm sahil şeridini temizleyecek. Belediye 1,4 kilometrelik deniz deşarjı projesinin yanısıra 30 kilometrelik içme suyu hattını da iyileştirmeyi planlıyor.

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ergün Çimen tarafından kuruldu.

TOKİ'den İstanbul Ataşehir'e 211 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Ataşehir'de yeni konut projesi inşa edecek.

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları'nın temeli atıldı!

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Törene katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ Ataşehir Şerifali ihalesi bugün!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ, Ataşehir projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 18 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Sortem Çevre Arıtma Sistemleri Montaj Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sortem Çevre Arıtma Sistemleri Montaj Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Coşkun tarafından kuruldu.

Sıfır Karbon Çevre Enerji Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sıfır Karbon Çevre Enerji Sanayi Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Azili tarafından kuruldu. 

Ataşehir'in mülkiyet ve imar sorunları çözülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum ile görüştüğünü belirten AK Parti'nin Ataşehir Belediye Başkan adayı Erdem, mülkiyet ve imar sorunlarının çözüleceğini söyledi...

Suez Su Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Suez Su Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

İdem Çevre Bilimleri Mühendislik Müşavirlik İnşaat Madencilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdem Çevre Bilimleri Mühendislik Müşavirlik İnşaat Madencilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Nurgün Uğur tarafından kuruldu.

Ataşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Ataşehir Belediyesi n Emlak ile Çevre Temizlik Vergilerinin 2. Taksidi ile ilgili bir uyarı yaptı. 

Ankara Ata Sanayi'deki 42 metruk yapıya yıkım kararı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin çevre ve halk sağlığını korumak amacıyla eski sanayi bölgelerinde başlattığı yıkım çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Ankara Ata Sanayi'de yer alan 42 metruk yapı için yıkım kararı çıktı.

Mersinden çevre atağı Haberi

Mersinden çevre atağı

Mersin Büyükşehir Belediyesi kent turizmini canlandırmak adına çevreye yatırımlarını sürdürüyor. Erdemli Su Temin Sistemi’nin Rehabilitasyon ve Deniz Deşarj Projesi’ni başlatan belediyenin hedefinde 2015 yılı sonuna kadar sahilleri güvenli hale getirip halkın ve gelen turistlerin rahatlıkla denize girmesini sağlamak var. “Çevreye yatırım yapmadan yerin üzerine yapacağımız her yatırım bana göre boş yatırımdır” diyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, gerçekleştirecekleri AB destekli proje tamamlandığında hem Erdemli’ye verilen içme suyunun kalitesinin artacağını hem de Akdeniz’deki kirliliğin azalacağını söyledi. 


Yeni çıkan Büyükşehir Yasası ile birlikte, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 15 bin 800 kilometrekarelik bir alanda çevre mücadelesi yapacağını belirten Başkan Kocamaz, “Çevre mücadelesi içerisinde, kapanan beldeler, mahalle statüsüne dönen köyler ve halâ arıtma tesisi, altyapısı olmayan ilçelerimiz var. MESKİ yönetimi olarak, başta sahillerimiz olmak...