22 / 07 / 2024

Mert 52 Yapı İnşaat adresi

Mert 52 Yapı İnşaat adresi

Mert 52 Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Fuat Yılmaz tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Haziran' da Beylikdüzü Büyükşehir Mahallesi 'nde kuruldu.

Ekonomist Mert Başaran bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı!

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran, bir ülke için yapılacak en kötü şeyi açıkladı. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Volkswagen Transporter modellerinde görülmemiş indirim! Transporter modellerine tamı tamına 52.500 TL indirim yapıldı!

Ticari araç piyasasında en çok tercih edilen marka ve modellerden biri olan Transporter Kombi'ye mayıs ayına özel tam 52.500 TL'lik indirim geldi. Ticari araç almak isteyen kişiler Volkswagen Transporter modellerine yapılan indirim sonrası aracın güncel fiyatını merak ediyor.

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Mertçe Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mertçe Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Mert Tekçe tarafından kuruldu. 

Aksaray'da 52.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray Merkez'de 52 milyon 915 bin 400 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Ankara Altındağ'da 52.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, 52 milyon 644 bin 823 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Mert Constructıon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mert Constructıon Yapı Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fesih Zeki Mert tarfaından kuruldu.

Martı GYO'nun payları 52.7 milyon TL'ye ulaştı!

Martı GYO'nun paylarından 100 bin adet 1,71-1,77 TL fiyat aralığından alım yapıldı. Yapılan alım ile Martı GYO A.Ş. (MRGYO) paylarında toplam 52 milyon 739 bin 998 TL nominal yüzde 47,95 paya ulaşıldı. 

Bozaş Yapı Malzemeleri Metal Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozaş Yapı Malzemeleri Metal Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Mert Dübüş tarafından kuruldu.

Kaiser Çatı Ve Yapı Uygulamaları Limited Şirketi kuruldu!

Kaiser Çatı Ve Yapı Uygulamaları Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cafer Dinler ve Mert Akçiçek ortaklığında kuruldu.

Ankara Çubuk Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesine de yer verilecek olan ve 52 bin metrekare alandainşa edilecek olan Ankara Çubuk Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı.

Begin Yapı Tasarım Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Begin Yapı Tasarım Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Mert ve Semahat Elif Mert ortaklığında kuruldu.

Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş’de yeni görev değişiklikleri yapıldı. Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Boysanoğlu ise Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Mert 52 Yapı İnşaat adresi Haberi

Mert 52 Yapı İnşaat adresi

Mert 52 Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Fuat Yılmaz tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da Beylikdüzü Büyükşehir Mahallesi'nde kuruldu.


Mert 52 Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık...