08 / 05 / 2024

Mert Akdağ

Mert Akdağ

Rıvage Gayrimenkul Anonim Şirketi, Mert Akdağ Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de İstanbul İl 'i, Şişli, Cumhuriyet Caddesi 'nde kuruldu.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi 2 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Yozgat İli, Akdağmadeni İlçesi, Oluközü Köyü'nde 124 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi 2 Şubat'ta gerçekleşecek.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi 6 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Yozgat İli, Akdağmadeni İlçesi, Oluközü Köyü'nde 124 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi 6 Şubat'ta yapılacak.

Mert Life Residence projesinde 24 ay 0 faiz!

Esenyurt’un en işlek ve en değerli lokasyonunda inşa edilen, Mert Life Residence toplam 18 kat 252 konut, 22 ticari üniteden oluşuyor. Proje Ocak ayında teslim edilecek.

Yozgat Akdağmadeni Otobüs Terminali açıldı!

Akdağmadeni yeni şehirler arası yolcu terminali vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Yeni yolcu terminali içerisinde 8 adet peron ,yolcu bekleme salonu, kafeterya ve restoran, bay ve bayan mescidi, otopark bulunuyor.

Mert Boysanoğlu: 2017'de konut sektörü canlanacak!

Mert Boysanoğlu, "İstanbul Maltepe, Dragos, Kozyatağı ve Fulya'da konut projeleri gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bunun dışında farklı lokasyonlarda da büyük çaplı kentsel dönüşüm projeleri üzerinde çalışmalarımız devam ediyor" diye konuşuyor.

Mert Asfalt Makina İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Asfalt Makina İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Talat Dönmez imzasıyla kuruldu.

Erzurum Akdağ Küçük Sanayi'de 250 işyeri yaptırılacak!

Erzurum Akdağ Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Erzurum Akdağ Küçük Sanayi Sitesi 250 işyeri yapım işini kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edecek. İşyerlerinin keşif bedeli 135 milyon 700 TL olarak belirlendi.

Mert Boysanoğlu, MESA'nın yeni genel müdürü oldu!

MESA’da Yönetim Kurulu Üyesi Mert Boysanoğlu, MESA Genel Müdürlüğü görevine getirildi. Mert Boysanoğlu, üstlendiği Genel Müdürlük ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeliği görevini de yürütmeye devam edecek.

Mert Boysanoğlu kimdir?

MESA Yönetim Kurulu Üyesi Mert Boysanoğlu, MESA Genel Müdürü oldu. Peki, Mert Boysanoğlu kimdir? Mert Boysanoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Recep Akdağ'dan Mersin Şehir Hastanesi inşaatına inceleme!

Bakan Akdağ, Türkiye'nin ilk şehir hastanesi olması planlanan Mersin Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu Akdağ: "Şu haliyle hastaneye 10 üzerinden 9 puan veriyorum. Tabii bundan sonra 9'u 9,5 yapmak için işin işletme kısmı çok önemli" dedi.

Mert Fırat Cihangir'de mekan açtı!

Magazin dünyasından ticarete el atan isimlere Mert Fırat da eklendi. Ünlü oyuncu, Cihangir'de kendisine ait bir mekanı olduğunu açıkladı.

Mert Sitesi'nden Altınok Öz'e ziyaret!

2015'in Ağustos ayında yıkılan ve yapımı devam eden Mert Sitesi sakinleri, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, Deprem Dönüşüm ve Yerinde Dönüşüm alanında yaptığı çalışmalarda halkın yanında olduğu için teşekkür ettiler.

Kartal Mert Sitesi sakinleri Altınok Öz'le kentsel dönüşümü konuştu!

Mert Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Bakan, site yönetiminden Metin Aygün, Muzaffer Yurter ve Gayrimenkul Danışmanı Metin Yıldız, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Mert Akdağ Haberi

Mert Akdağ

Rıvage Gayrimenkul Anonim Şirketi, Mert Akdağ Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de İstanbul İl'i, Şişli, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.


Rıvage Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü gayrimenkul yatırım projeleri hazırlanması, uygulanması kontrollük ve danışmanlık hizmetleri yapmak, 2-Özel ve kamu kesiminde gerçek ve tüzel kişilere  ait her türlü taşınmaz gayrimenkuller ve taşınmazları ile ilgili ekspertiz, değerleme hizmetleri verebilir, planlama  etüdleri, program etüdleri ön fizibilite etüdleri kesin fizibilite etüdleri raporlar ve uygulamaların takibi, konularında danışmanlık hizmetleri verebilir. Danışmanlık isteyen hakiki ve hükmi şahısların bu isteklerini yerine getirmek amacı ile yurt içindeki veya yurt dışındaki kişi veya   kuruluşlardan hizmet kiralayabilir veya bunlarla işbirliği yapabilir. 3- Her türlü Emlak, gayrimenkuller, konutlar, siteler, daireler, marketler, depolar, iş hanları, iş merkezleri,...