15 / 05 / 2024

Mert Demir Geri Dönüşüm kimin

Mert Demir Geri Dönüşüm kimin

Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'a yapıldı. 

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 1 ton demirin fiyatı resmen dibe vurdu! 30 Nisan demir fiyatları

İnşaat sektörü son zamanlarda beton, çimento ve demir fiyatlarına gelen zamlarla yankılanırken, fiyatlar mercek altına alındı. Çimentoya gelen zam geri çekilirken bugün de demir fiyatlarına indirim geldi. 1 ton demirin fiyatı resmen dibe vurdu! 30 Nisan demir fiyatları.

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 13 Nisan 2024 hurda fiyatları

Bakır fiyatlarının yükselişe geçmesi ile geçtiğimiz hafta hurda fiyatlarına zam gelmişti. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen hurda fiyatlarının güncel fiyatları araştırılıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 13 Nisan 2024 hurda fiyatları.

Hurda fiyatları resmen uçtu! Bakır hurda fiyatlarına zam geldi! 28 Mart 2024 Bakır ve demir hurda fiyat listesi

Geri dönüşüm firmaları tarafından her gün açıklanan hurda fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün hurda fiyatlarına zam geldi. Peki bakır hurda fiyatları ne kadar? Demir hurda fiyatları kaç lira? 

Hurda fiyatlarına zam! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Güncel hurda fiyatları 2024

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. En çok merak edilenler arasında yer alan bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu?

Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları 

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Dolar kurundaki yükselişler hurda fiyatlarını da etkiledi. Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları. 

Çimento ve beton fiyatlarından sonra sıra demire geldi! İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan çimento ve hazır beton sektöründeki dengesiz fiyat artışlarının yakın takibe alındığını açıklamıştı. Bu alanda yapılan denetimler ve yaptırımlar fiyatları geri çekerken gözler demir fiyatlarına çevrildi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. İşte güncel demir fiyatları...

Hurda fiyatları resmen fırladı! Hurdaya büyük zam! Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar?

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen fiyatlar görenleri şaşkına çevirdi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar? 12 Ekim 2023 hurda fiyatları.

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır, demir, alüminyum hurda fiyatları kaç lira? 2 Ekim 2023 hurda fiyat listesi 

2 Ekim 2023 Perşembe günü hurda fiyat listesi güncellendi. Hurda fiyatlarına bugün rekor bir zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncel hurda fiyat listesi açıklandı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyat listesi...

Hurdaya okkalı zam! Hurda fiyatları resmen uçtu! Bakır, demir ve alüminyum hurda 28 Eylül 2023 fiyat listesi 

28 Eylül 2023 Perşembe günü hurda fiyat listesi güncellendi. Son zamanlarda düşen hurda fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. Geri dönüşüm firmaları güncel hurda fiyatlarını açıkladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 28 Eylül 2023 Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyat listesi...

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 20 Eylül 2023 hurda fiyat listesi 

20 Eylül 2023 Salı güncel hurda fiyat listesi belli oldu. Geri dönüşüm firmaları güncel bakır ve demir hurda fiyatlarını açıkladı. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 20 Eylül 2023 hurda fiyat listesi.

Altın 'altın çağına' geri dönüyor! Uzman isimden yeni rekor rakam açıklaması geldi! Altın o rakama demir atacak

Ekonomist Şeref Oğuz altının 'altın çağına' geri döndüğünü açıklayarak yeni rekor rakamı açıklayarak altın fiyatının bu rakama demir atacağını açıkladı. Altının ons fiyatı ne kadar olacak?

Demirören'in İstiklal Caddesi'ndeki AVM'si, Denizbank'ın oldu! AVM'nin ismi İstiklal AVM olarak değişti! 

Ziraat Bankası’ndan kullandığı 800 milyon dolarlık krediyi geri ödemeyen Demirören Holding'in, İstanbul Beyoğlu'nda yer alan Demirören İstiklal AVM'yi, Denizbank'a devrettiği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Gram altın çılgına dönecek! Analistler gram altının kanatlanıp uçacağı tarihi verdi! Hemen acilen bakın, geri kalmayın!

Altın fiyatlarında dalgalanma devam ederken, emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'a kur korumalı altın tavsiyesi geldi. Gram altın çılgına dönecek! Analistler gram altının kanatlanıp uçacağı tarihi verdi! Hemen acilen bakın, geri kalmayın!

Mert Demir Geri Dönüşüm kimin Haberi

Mert Demir Geri Dönüşüm kimin

Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'a yapıldı. 

Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü metal, plastik, cam, kağıt,tahta, varil, inşaat gibi endüstriyel ve evsel atıkların toplanması,

Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Gökevler Mh.2312.Sk.Ginza Corner C Bl N.16 C/104...