06 / 05 / 2024

Mert Group Gayrimenku nerede

Mert Group Gayrimenku nerede

Mert Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi Ersin Kaya, Şükrü Kaya ve Birol Çakmak tarafından 1 milyon 500 TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

Rly Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rly Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali İlker Ercömert tarafından kuruldu.

Method Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Method Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Atcı, Erce Mert Öztürk ve Hakkı Türkay Atcı ortaklığında kuruldu.

Yugo Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yugo Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Hocaoğlu Şen tarafından kuruldu.

Dmg Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmg Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halis Bakış, Metehan Mert ve  Ömer Faruk Celep tarafından kuruldu.

Mert Life Group Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Life Group Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sefa İbiş tarafından kuruldu.

Activeair Group Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Activeair Group Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Cömert ve Erdem Ferah ortaklığında kuruldu. 

Boss Group Yapı Mekanik Otomasyon Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boss Group Yapı Mekanik Otomasyon Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mert Taşdemir imzasıyla kuruldu.

Mert Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mert Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi Ersin Kaya, Şükrü Kaya ve Birol Çakmak tarafından 1 milyon 500 TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

Vefa Group: Vanda artık hafif çelik yapıya yönelmeli!

Vefa Group Eş Başkanı Koçyiğit, "Önemli olan ihtiyaçları önceden planlayıp afet olduktan sonra üretimin gerçekleşmesini beklemeden afetzedelerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek" dedi

Mis Group'tan bina ve ticari merkez anlayışına yenilik!

Temizlik, fiziki-elektronik güvenlik, ilaçlama hizmetleri ve güvenlik eğitimleri alanında ülkemizin önde gelen firmalarına dünya standartlarında hizmet veren Mis Group gerçekleştirdiği ilklerle kalite çıtasını sürekli yükseltiyor

Garage Group Simplicity'den ev alanlara araba hediye!

Garage Group tarafından inşa edilen Sancaktepe Simplicity projesi için yeni bir kampanyaya start verildi. Garage Group'un 20. yılı olması nedeniyle projeden ev alan ilk 20 kişiye Citroen C3 marka araba hediye ediliyor

Berkeley Group Kensingtonda 805 bin sterline!

İngiliz Berkeley Group Londranın en lüks semtlerinden Kensingtonda yaptığı konut projesini, Türkiyede tanıttı. Berkeley Grup Genel Müdürü Paul Vallone 460 dairelik ilk etapta Türkiye için 25 daire ayırmıştık, 100 dairelik talep geldi" dedi

Vefa Group Steelife'tan 29 Mayıs Üniversitesi'ne modüler yurt!

Vefa Group'un hafif çelik yapı sektörünün önde gelen firması Steelife, sektöre bir ilk daha sunuyor. Modüler Yaşam Ünitesi Projesi'ni hayata geçiren Steelife, projenin ilk örneğini 29 Mayıs Üniversitesi'nin öğrenci yurdu olarak inşa etti

Mert Group Gayrimenku nerede Haberi

Mert Group Gayrimenku nerede

Mert Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi Ersin Kaya, Şükrü Kaya ve Birol Çakmak tarafından 1 milyon 500 TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.


Mert Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi iş konusu;1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken,ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.    2- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı...