05 / 05 / 2024

mert inşaat toprak center

mert inşaat toprak center

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Amme alacakları tahsili çerçevesinde devraldığı 7 bin 702 metrekare arsa üzerinde kurulu bulunan Beşiktaş'taki Toprak Center binasını 5 Haziran'da kapalı teklif ve açık artırma yöntemiyle ihaleye çıkardı...

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

İnşaat Mühendisi Hasan Mert vefat etti!

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. çalışanlarından, DSİ Asana ve Isparta eski Bölge Müdürü inşaat mühendisi Hasan Mert hayatını kaybetti.

Sarımert İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarımert İnşaat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile  Erdoğan Sarı tarafından kuruldu.

Öfm Mert İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öfm Mert İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Alev Fatime Koç tarafından kuruldu.

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

İznik Gölü kenarındaki fabrikaya inşaatı bittikten sonra ÇED raporu verildi iddiası!

Orhangazi'de zeytinyağı fabrikasının ÇED süreci, inşaatı tamamlandıktan sonra başladı. Avukat Erol Çiçek, tesisin inşaatının ÇED yönetmeliğine, Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu’na ve 1/25 000 Ölçekli İznik Gölü Nazım İmar Planı'na aykırı olduğunu belirtti. 

Ankara'da inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi!

Ankara Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi'nde inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi...

Tekirdağ'da lojman inşaatında göçük: 1 işçi öldü!

Tekirdağ'da cezaevi lojman inşaatında yaşanan göçük sırasında toprak altında kalan işçi Eşref Dere (52) yaşamını yitirdi.

Kahramanmaraş'ta inşaat alanında toprak kayması: 2 ölü!

Kahramanmaraş'ta inşaat alanında yaşanan toprak kayması sonucu 2 işçi yaşamını yitirdi.

Türk yatırımcılardan Haiti'ye inşaat ve enerji yatırımı!

Haiti Dışişleri Bakanı Claude Joseph yaptığı açıklamada, Türkiye'nin gelişmiş ve cömert bir ülke olduğuna değinerek, ülkesine inşaat ve enerji gibi birçok sektörde Türk yatırımcıların geldiğini söyledi.

Kazakistan'da inşaat sektörü faaliyetlerine izin verilecek!

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev yaptığı açıklamada ilk aşamada sanayi, inşaat, ulaştırma işletmelerinin, banka ve halka hizmet merkezlerinin faaliyetine izin verileceğini söyledi.

Özbekistan'da metro tüneli inşaatında göçük!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te metro tüneli inşaatında göçük meydana geldi. Göçük altında bazı işçilerin toprak altında kaldığı düşünülüyor.

Arnavutköy'de inşaat kazısında göçük!

İstanbul-Arnavutköy'de bir inşaat kazısı sırasında göçük meydana geldi. Bir işçi toprak altında kaldı. İşçinin kurtarılması için çalışma başlatıldı...

mert inşaat toprak center Haberi

mert inşaat toprak center


TMSF'nin satışa çıkardığı Toprak Center'ı  120 milyon TL'ye Ankara merkezli karayolları müteahhidi olarak bilinen Mert İnşaat satın aldı.


TASARRUF Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Amme alacakları tahsili çerçevesinde devraldığı 7 bin 702 metrekare arsa üzerinde kurulu bulunan Beşiktaş'taki Toprak Center binasını 5 Haziran'da kapalı teklif ve açık artırma yöntemiyle ihaleye çıkardı. 


İki büyük bloktan oluşan iş merkezini 120 milyon TL bedel ödeyerek Mert İnşaat Turizm A.Ş satın aldı. Ankara merkezli olan şirket, karayolları müteahhidi olarak biliniyor. Mert İnşaat'm ortakları arasında Hüseyin Gündoğdu, Mertcan Gündoğdu ve Yiğit Gündoğdu bulunuyor. 


18 KATLİ İKİ BLOK Toprak Center Binası'nm, 4 kat kapalı garajları ve 14 asansörü bulunduğu, ön tarafı Ihlamur Yıldız Caddesi'ne cepheli, arka tarafı Yıldız Caddesi Bekçi Sokağa cepheli boğaz manzaralı oldu ğu ve iskânı bulunuyor....