06 / 05 / 2024

Mert Kahraman

Mert Kahraman

Atri İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi, Mert Kahraman tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak Akasya Evleri Sitesi'nde kuruldu.

Gündüz Bayer ve Yurdaer Kahraman'dan 4 yeni şirket!

Metro Properties Asya Bölgesi Müdürü ve Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Bayer ve  Fiba Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman bugün 4 yeni şirkete imza attılar. 

Mert Kutlu kimdir?

Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu kimdir? Mert Kutlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İsmail Kahraman: Muhteşem bir dönem yaşıyoruz!

Kayaş Tren Garı'nda düzenlenen Başkentray Açılış Töreni'ne katılan TBMM Başkanı İsmail Kahraman törende konuşma yaptı...

Kahraman Aker İnşaat Dekorasyon Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Aker İnşaat Dekorasyon Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aker ve Adem Aker ortaklığında kuruldu.

İsmail Kahraman: En çok inşaat yapan başkan benim!

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimindeki saldırısı sonrasında Meclis'te bir çok inşaat çalışmaları başlamıştı. TBMM Başkanı İsmail Kahraman, ''en çok inşaat yapan başkan benim'' dedi. 

Etimesgut Hacı Fatma-Niğmet Kahraman Camisi açıldı!

TBMM Başkanı Kahraman, Etimesgut'ta yaptırılan Hacı Fatma-Niğmet Kahraman Camisi'nin açılışını yaptı.

Mert Kutlu: İnşaat sektörü doğru hamlelerle süreci iyi yönetiyor!

İnşaat sektörü Eylül ayında hızlı ilerleyişini devam ettirdi. Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu, "İnşaat sektörü doğru hamlelerle süreci iyi yönetiyor ve özellikle konutta satış rekorları kırıyor" dedi

Mert Kutlu'dan 15 Temmuz mesajı!

Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

İsmail Kahraman yeni TBMM binası istedi!

MECLİS Başkanı İsmail Kahraman,57 yıllık TBMM ana binasının tadilatlara karşın artık ihtiyaçları karşılamadığını belirterek, Muhakkak ki Gazi Meclisimiz, devletimiz ve misyonumuzla mütenasip güzel bir binaya kavuşmalıdır” dedi.

Mert Yol İnşaat Makina Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Yol İnşaat Makina Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mehmet Altınok tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mert Kutlu: Şimdi konut almanın tam zamanı!

Lens Yapı’nın yönetici ortaklarından Mert Kutlu, projelerinden bahsederek konut almak isteyenler için en uygun zamanın şimdi olduğunu söyledi. Kutlu,“Çünkü 72 aya sıfır faiz imkanı var. Vadeyi firma bünyesinde 120 aya kadar uzatma şansı var” diye konuştu.

Buruk Mert Otomotiv İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buruk Mert Otomotiv İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 20 bin TL sermaye ile bugün Necati Işıldak imzasıyla kuruldu.

Has Mert İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Mert İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Isa Yusuf Alpte Gülle imzasıyla kuruldu.

Mert Kahraman Haberi

Mert Kahraman

Atri İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi, Mert Kahraman tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak Akasya Evleri Sitesi'nde kuruldu. 


Atri İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak parselleyip satmak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri,gemiler inşa etmek,satmak işletmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...