15 / 05 / 2024

Mert Kayasü mimarlık

Mert Kayasü mimarlık

Mimar Mert Kayasü kimdir? Mert Kayasü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mert Kayasü, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mert Kayasü..

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Archi Me Mimarlık İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archi Me Mimarlık İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Emirgil ve Mert Batumoğlu ortaklığında kuruldu.

Smart Şehircilik Mimarlık Planlama Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Smart Şehircilik Mimarlık Planlama Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Katsıaryna Okur ve Mert Ali Özan ortaklığında kuruldu.

Orange Room Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Orange Room Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Sabrican Şahin, Mehmet Ulaş Karahan ve Mert Karaman ortaklığında kuruldu.

Uo Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Uo Mimarlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Okay ve Mustafa Kaan Uca ortaklığında kuruldu.

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Edibe Köprülü, Elif Sena Silan, Yusuf Köprülü, Hikmet Coşkun ve Halil Mert Çelebi ortaklığında kuruldu.

Mc Roher Dizayn Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mc Roher Dizayn Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Duyal tarafından kuruldu.

Novos Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novos Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Emine Hande Gazioğlu ve Mert Üçer ortaklığında kuruldu.

Özmert Mimarlık Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmert Mimarlık Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çömert ve Tarık Özcan ortaklığında kuruldu.

Baryap Mimarlık İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Baryap Mimarlık İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kılıç ve Mert Baran Polat ortaklığında kuruldu.

Relab Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Relab Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Bengisu İlksoy, Mert Çelebi, Nazlı Ece Ünsal, Yiğitcan Ülkücü tarafından kuruldu.

Post Stüdyo Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Post Stüdyo Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mert Deniz Koparan Yunus ve Emre Açıkgöz tarafından kuruldu.

Cmm Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmm Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cihad Mustafa Mert tarafından kuruldu.

Mert Kayasü mimarlık Haberi

Mert Kayasü mimarlık

Mert Kayasü kimdir?

Mert Kayasü, 1979 yılında Ankara'da doğdu.  İlk ve orta öğrenimini T.E.D. Ankara Koleji'nden tamamladı. 1998 yılında ODTÜ Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü'ne girdi ve bu bölümden 2002 yılında mezun oldu. 


Aynı yıl ODTÜ'de yüksek lisans programına başladı ve "Tarihi Dokunun Yenilenmesi: Mardin'de Bir Melez Dolgu Önerisi" adlı tezini 2005 yılında tamamladı. Öğrenciliğinden beri katıldığı yarışmalarda çeşitli ödüller aldı. 


2005 yılı sonuna kadar Ankara'da çeşitli mimarlık bürolarında mimar olarak çalıştı. Askerlik görevini 2006 yılında Hava Kuvvetleri Komutanlığı İs.D.Bşk.lığında Yedek Subay olarak tamamladı. Burada da çeşitli projeler yürüttü. 


Mimarlık hayatına 2007 yılında Marmaray CR1 Sözleşmesi kapsamında önce Prota Mühendislik'te, 2009 yılından itibaren de Doğuş İnşaat'ta 36 adet istasyonunun mimari tasarımlarının üretilmesine liderlik etti. Bunun yanında projenin disiplinlinerarası koordinasyon ve kontrat yönetiminde çalıştı. 


Halen M....