22 / 05 / 2024

Mert Kutlu konut sektörü

Mert Kutlu konut sektörü

Lens Yapı’nın yönetici ortaklarından Mert Kutlu, projelerinden bahsederek konut almak isteyenler için en uygun zamanın şimdi olduğunu söyledi. Kutlu,“Çünkü 72 aya sıfır faiz imkanı var. Vadeyi firma bünyesinde 120 aya kadar uzatma şansı var” diye konuştu.

Mert Başaran duyurmuştu! O evin fiyatı 6 ayda 3'e katladı!

Konut satışlarının durma nokatasına geldiği şu günlerde sosyal medyanın gündemine düşen evin fiyatı dikkat çekti. Mert Başaran'ın, 6 ay önceden tavsiye ettiği evin fiyatı üçe katladı. İşte o ev...

Mert Başaran: Vatandaşlığı alan 3 yıl sonra evini satıyor, vatandaşlık yanına bonus kalıyor! 

Ekonomist Mert Başaran, ülkemizdeki yabancıların vatandaşlık alabilmek için konut satın aldıklarını ve süresi dolunca da konutları sattıklarını belirterek ''vatandaşlık yanına bonus kalıyor'' ifadesini kullandı.

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

AVM’ler konut projesine mi dönüşecek? Konut yok, AVM çok!

Türkiye’deki konut sorunu acil çözüm beklerken, Emlak ve Yatırım Danışmanı Mert Başaran X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konuya farklı bir bakış açısıyla yaklaştı getirdi. İşte ülkenin AVM çöplüğüne döndüğünü söyleyen Başaran’ın önerisi ve vatandaşın yorumları..

İnşaat sektöründe sosyal konut projesi hareketliliği! Özel sektör destek bekliyor!

MTC Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Togay Cömert, sosyal konut projelerinin hayata geçebilmesi için özel sektörün önünün açılması gerektiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Mk Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mk Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Kutlu tarafından kuruldu.

Lens Yaşam Merkezi'nin 2. etabı geliyor!

Lens Yaşam Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu, 2021'de Kurtköy'de bin 160 konut ve 100'den fazla ticari alandan oluşacak ikinci etabını hayata geçireceklerini belirtti.

Mrk Konut İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Mrk Konut İnşaat Emlak Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Eren Turan tarafından kuruldu.

Mert Kutlu'ya Ekonomist'ten 40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO ödülü!

Lens Yapı Grup CEO'su Mert Kutlu, Ekonomist dergisi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen "40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO" ödül töreninde ödül aldı...

Konut kredisi faizlerindeki indirimlerin devamı gelmeli!

Özdemir Group Yönetim Kurulu Başkanı Kutlu Özdemir, bankaların konut kredisi faizlerini düşürmesiyle hem konut almak isteyenleri hem de inşaat sektörünü olumlu etkilediğini söyledi.

Mert Konut İnşaat Hafriyat Ve Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Konut İnşaat Hafriyat Ve Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Tatar, Yakup Davut  Tatar ve Yasin Tatar ortaklığında kuruldu. 

Konut almak için doğru zaman mı?

Devam eden inşaatlarda maliyet artışlarının projelere henüz yansımadığını belirten MESA Genel Müdürü Mert Boysanoğlu, şu an konut almanın tam zamanı olduğunu söyledi.

Mert Kutlu, 40 Yaş Altı 40 Genç CEO listesinde!

Ekonomist dergisinin yapmış olduğu “40 Yaş Altı 40 Genç CEO” araştırması sonuçlandı. Lens Yapı CEO’su Mert Kutlu, listeye 24. sıradan giriş yaptı.  

Mert Kutlu konut sektörü Haberi

Mert Kutlu konut sektörü

Lens Yapı’nın yönetici ortaklarından Mert Kutlu, konut almak isteyenler için en uygun zamanın şimdi olduğu vurgusunu yaptı. İşte Mert Kutlu'nun açıklamalarının tamamı...



Lens Yapı olarak sizi biraz tanıyabilir miyiz?


Biz Lens Yapı olarak 4 ortaktan oluşuyoruz. Ortaklarımız daha önce kendi bünyelerinde birçok inşaat projesini gerçekleştirdi. Aydınoğlu Yapı, Mah İnşaat, Egal İnşaat ve Renium Yapı olarak güçlerimizi birleştirdik. Bölgenin en iyi projesi 33 bin metrekare arsa üzerinde, havalimanına ilk parseliz yaklaşık 200 bin metre kapalı inşaatımız var. Anadolu yakasının en büyük konut projelerinden biriyiz ayrıca 20 bin metre ticari alanımız var. Kapalı bir AVM değiliz cadde konsepti yapıyoruz. Çünkü şunu gördük; artık insanlar kapalı AVM’lerden ziyade açık konseptli AVM’lere yöneliyorlar. Kurtköy bölgesinde şu anda yaşayan 100 bin insan var bu rakam birkaç...