16 / 05 / 2024

Mert Plus Kadıköy daire fiyatları

Mert Plus Kadıköy daire fiyatları

Mert Plus Kadıköy'de dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Son dairelerin satışta olduğu Mert Plus Sitesi'nde adalar ve deniz manzarasına sahip olan dairelerin satışlarında yüzde 1 KDV oranı geçerli...

Kent Plus Kadıköy daire fiyatları!

Kent Plus Kadıköy daire fiyatları 595 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Kent Plus Kadıköy projesinde ilk etap bu yıl sonu teslim...

Mert Plus Kadıköy daire fiyatları!

Mert Plus Kadıköy'de dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Son dairelerin satışta olduğu Mert Plus Sitesi'nde adalar ve deniz manzarasına sahip olan dairelerin satışlarında yüzde 1 KDV oranı geçerli...

Kadıköy Kent Plus güncel fiyatları!

Kadıköy Kent Plus güncel fiyatları 541 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kadıköy Kent Plus Evleri'nde yüzde 20 peşinatla, 48 ay vade farksız taksitli ödemeler yapılıyor...

Kent Plus Kadıköy ödeme planı kampanyası!

Kent Plus Kadıköy ödeme planı kampanyası kapsamında vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşeceği projede 1.337 adet konut yer alıyor.

Kent Plus Kadıköy'de yüzde 10 indirim fırsatı!

Emay İnşaat'ın fark yaratan projelerinden Brandium Ataşehir'de yaşam başladı, KentPIus Kadıköy ise mükemmel bir yaşam için hazırlanıyor.

Kadıköy Demirli Park Plus iletişim!

2 blok halinde hayata geçirilecek olan projede toplam 152 adet daire yer alıyor. Kadıköy Demirli Park Plus iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 36 75 olarak belirlendi.www.demirliyapi.com.tr

Kadıköy Demirli Park Plus satış ofisi!

2 blok halinde hayata geçirilecek olan proje toplam 152 adet daireden meydana geliyor. Kadıköy Demirli Park Plus satış ofisi telefon numarası 444 36 75 olarak belirlendi.

Kadıköy Kent Plus' da 20. yıla özel yüzde 20 indirim!

Kadıköy Kent Plus' da 20. yıla özel peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanıyor. Projede vadeli ödemelerde ise yüzde 10 indirim ve 48 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Kadıköy Kent Plus teslim tarihi!

Emay İnşaat tarafından hayata geçirilen Kadıköy Kent Plus projesi toplam 1,561 adet daireden meydana geliyor. Kadıköy Kent Plus teslim tarihi olarak 2016 yılı Aralık ayı planlanıyor.

Kadıköy Kent Plus 20. yıl kampanyası!

Kadıköy Kent Plus 20. yıl kampanyasına özel peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanıyor. Toplam 1,561 adet daireden meydana gelen proje Emay İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Kent Plus Kadıköy 20. yıl kampanyası!

Toplam 1,561 adet daireden meydana gelen Kent Plus Evleri'nde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. İşte Kent Plus Kadıköy 20. yıl kampanyası...

Kent Plus Kadıköy Sevgililer Günü'ne özel yüzde 15 indirim!

Teslimleri 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşecek olan Kent Plus Kadıköy Sevgililer Günü'ne özel yüzde 15 indirim yapılıyor. Satışları devam eden proje toplam 1,561 adet daireden oluşuyor.

Prim garantili eviniz Kent Plus Kadıköy'de! Son gün 31 Aralık!

Kadıköy Fikitepe'de 25 katlı 3 blok 1,561 daireden meydana gelen Kent Plus Kadıköy'den yıl sonuna kadar alınan daire ile yüzde 30 kazanç garantisinden yararlanılıyor.

Mert Plus Kadıköy daire fiyatları Haberi

Mert Plus Kadıköy daire fiyatları


İstanbul Kadıköy ilçesine bağlı Caddebostan semtinde yer alan Mert Plus Sitesi, Mert İnşaat tarafından inşa edildi. Mert Plus Caddebostan'da sahile 1. paralelde bulunuyor.


Mert Plus Sitesi Caddebostan'da 4 tane 140 metrekarelik 3+1 daire tipi, 2 tane 300 metrekarelik 4+2 dubleks daire tipi kaldı. Mert Plus Sitesi 12 katlı tek blokta 32 daireden oluşuyor.


Mert Plus Sitesi'nde dairelerin tamamı adalar ve deniz manzarasına hakim. Göztepe Parkı ve Bağdat Caddesi'ne yürüme mesafesinde yer alan Mert Plus Sitesi'nde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.


Mert Plus Sitesi Caddebostan'da 4+2 dubleks dairelerin fiyatları 1 milyon 480 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Mert Plus Sitesi'nde daire teslimleri hemen yapılıyor.




Adres: Mehtap Sk.No.35 Caddebostan, Kadıköy


Tel: (216) 425 22 93

Web: http://www.mertinsaat.com.tr/

Gülcihan...