17 / 05 / 2024

Mert Uzunoğlu

Mert Uzunoğlu

Serap Taahhüt Yapı İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi, Mert Uzunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye 23 Mart'ta Kadıköy, Acıbadem Mahallesi, Sokullu Sokak'ta kuruldu.

Archi Me Mimarlık İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archi Me Mimarlık İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Emirgil ve Mert Batumoğlu ortaklığında kuruldu.

Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart yeni şirket kurdu!

MESA Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi, MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ve AK Parti eski Rize milletvekili Abdulkadir Kart Beşiktaş'ta yeni şirket kurdu. Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 50 bin lira sermaye bedeli ile kuruldu. 

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Uzunoğlu’ndan ‘acı reçete’: ‘Seçim sonucu ne olursa olsun...’

Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi iktisatçı yazar Prof. Sadi Uzunoğlu, seçim sonrası ‘acı reçetenin’ beklediğini söyleyerek, “Hükümet değişmese de yeni bir ekonomi yönetimi iktidara gelse de mevcut ekonomi politikası sürdürülemez” dedi.

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Taylan Ahlatçıoğlu ve Mert Ahlatçıoğlu ortaklığında kuruldu.

Sezi Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezi Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de İsmail Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Fagal Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fagal Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Saniye Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Mesa Mesken'in yeni konut yatırımları yolda! 

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, şirketin güncel yatırımlarına ve gelecek yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki Mesa Mesken yeni projelere imza atacak mı? İşte ayrıntılar...

Limak Holding'in acı günü! Yağız Mert Erkmen vefat etti!

Limak Holding'te uzun yıllar Genel Müdürlük görevi üstlenen Okan Erkmen'in oğlu Yağız Mert Erkmen hayatını kaybetti.

Dikkat! Uzmanlar tek tek açıkladı! SGK, SSK, emekli ve Bağkur’lu...

Vatandaşlar dikkat hepinizi ilgilendiriyor. Uzmanlar tek tek açıkladı. SGK, SSK, emekli, Bağkur’lu herkesin merak ettiği soruların yanıtını İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı yazarı Mert Nayır verdi. İşte sorular ve yanıtları...

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giza Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Can Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Uzunoğlu Kompozit Ahşap Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunoğlu Kompozit Ahşap Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Bmf Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmf Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 250 bin TL sermaye bedeli ile  Bahattin Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Mert Uzunoğlu Haberi

Mert Uzunoğlu

Serap Taahhüt Yapı İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi, Mert Uzunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye 23 Mart'ta kuruldu. 


Serap Taahhüt Yapı İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi iş konusu;1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...