28 / 04 / 2024

Prof. Dr. Uzunoğlu’ndan ‘acı reçete’: ‘Seçim sonucu ne olursa olsun...’

Prof. Dr. Uzunoğlu’ndan ‘acı reçete’: ‘Seçim sonucu ne olursa olsun...’

Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi iktisatçı yazar Prof. Sadi Uzunoğlu, seçim sonrası ‘acı reçetenin’ beklediğini söyleyerek, “Hükümet değişmese de yeni bir ekonomi yönetimi iktidara gelse de mevcut ekonomi politikası sürdürülemez” dedi.



Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KESİAD) üyelerine bir konuşma yaparak, “Dünyada ve Türkiye’de Güncel Ekonomik Gelişmeleri” yorumlayan Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu, 14 Mayıs sonrası kimin iktidara geleceğinden bağımsız bir şekilde Türkiye’yi ‘acı reçetenin’ beklediğini ifade etti.

Prof. Dr. Uzunoğlu’ndan ‘acı reçete’: ‘Seçim sonucu ne olursa olsun...’

KESİAD, Allianz Küçük Kulüp’te gerçekleştirdiği toplantıda Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi iktisatçı yazar Prof. Sadi Uzunoğlu’nu misafir etti. KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Can Günel, seçime sadece bir gün kala güncel ekonomik gelişmeleri ve 14 Mayıs sonrası Türkiye ekonomisini bekleyen gelişmeleri değerlendirmeyi talep ettiklerini belirtti. Sadi Uzunoğlu’nun perspektifi ile 14 Mayıs sonrasına bir bakış sunmayı talep ettiklerini aktaran KESİAD Başkanı Günel, “Prof. Dr. Uzunoğlu’nu ekonomi programlarında yaptığı değerlendirmelerle yakından tanıyoruz. KESİAD üyeleriyle kendisini bir araya getirerek seçim sonrası Türkiye’nin ekonomik yol haritasını görmek istedik” şeklinde konuştu.

İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön