28 / 04 / 2024

merter fiyatlar

merter fiyatlar

Century21 Academy Merter'in Yöneticisi Mehmet Sandıkçıoğlu, bölgedeki eski yapıların yerini yavaş yavaş yenilerine bırakmaya başlamasıyla çok eski bir yerleşim merkezi olan Merter'de fiyatların daha da artmaya başladığını söyledi...

Metrobüs ve şehir parkı Merter'de fiyatları yükseltti!

Zeytinburnu Veliefendi semtinde yer alan Çırpıcı Parkı'nı da içine alan park alanlarının birleştirilmesi ile oluşturulması planlanan şehir parkı projesi de bölgede fiyat artışına neden oldu.

Merter Nef Bahçelievler Evleri fiyatları!

Toplam 974 daire ve 14 cadde dükkanından meydana gelen Nef Bahçelievler projesi Ağustos 2019'da teslim edilmeye hazırlanıyor. Merter Nef Bahçelievler Evleri fiyatları 599 bin TL'den başlıyor.

ÇET İnsaya Merter fiyatları 900 bin TL'den başlıyor!

Toplam 39 daireden oluşan ÇET İnsaya Merter projesinde teslimlerin Ocak 2017'de yapılması planlanıyor. ÇET İnsaya Merter fiyatları 900 bin TL'den başlıyor.

Real Merter güncel daire fiyatları!

Real Merter güncel daire fiyatları 430 bin TL'den başlayarak değişiyor. Real Merter Evleri'nde ay sonuna kadar 0,70 faizle 120 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Real Merter güncel fiyatları!

Real Merter güncel fiyatları 411 bin liradan başlayarak değişiyor. Oliv Yapı ve Vizyon Yapı'nın projesi Real Merter'de dairelerin teslimleri Ocak 2017 tarihinde yapılıyor...

Real Merter projesiyle Merter'de dükkan fiyatları artacak!

Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, 'Real Merter' projesiyle Merter'de dükkan fiyatlarının artacağını söyledi. Dokumacı'ya göre, fiyatlar 2 yıl içinde 8-10 bin dolara çıkacak.

Real Merter Evleri satış fiyatları!

Real Merter Evleri projesinde 248 adet konut ve 157 mağazanın yer aldığı AVM yer alıyor. Güngören'de yükselen Real Merter Evleri projesi 2017'de tamamlanacak...

Real Merter Güngören ev fiyatları!

Real Merter Güngören ev fiyatları metrekare bazında 4 bin 677 liradan başlıyor. Real Merter Güngören projesinde 248 daire ve 157 ticari birim bulunuyor...

Real Merter fiyatları!

10 katlı 3 blok şeklinde yükselen projede toplam 248 adet daire ve 157 adet ticari ünite yer alıyor. Real Merter fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 677 TL'den başlıyor.

Real Merter satılık daire fiyatları!

Real Merter satılık daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Güngören'de inşa edilen projede 248 konut ve 157 ticari ünite bulunuyor.

Güngören Real Merter Evleri fiyatları!

Güngören Real Merter Evleri fiyatları dairelerin konumlarına göre değişiyor. TEM Otoyolu’na 5 dakikalık uzaklıkta olan projede 248 daire ve 157 ticari birim bulunuyor.

Real Merter Güngören satışta!

10 katlı 3 blok halinde yükselen Real Merter projesi satışa çıktı, fiyatların 300 bin TL'den başladığı projede 248 adet konut ve 157 adet ticari birim yer alıyor.

Parima Residence Merter fiyat!

Parima Merter Residence fiyat listesi kapsamında ofis fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Parima Merter projesi 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Merter Parima Ofisleri satılık!

Merter Parima Ofisleri satılık ofis fiyatları 443 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı’na 5 dakika, 3. havalimanına 35 dakika uzaklıkta olan proje Fer Yapı imzası ile inşa ediliyor.

merter fiyatlar Haberi

merter fiyatlar
Çok eski bir yerleşim merkezi olan Merter'in özellikle sunduğu ulaşım kolaylığı nedeniyle tercih edildiğini kaydeden Century21 Academy Merter'in Yöneticisi Mehmet Sandıkçıoğlu, bölgedeki eski yapıların yerini yavaş yavaş yenilerine bırakmaya başlamasıyla bölgedeki fiyatların daha da artmaya başladığını söyledi. Bunun yanı sıra Merter'de tekstil alanında yapılan yatırımlarında bölgenin yıldızının parlamasına etkili olduğunu aktaran Sandıkçıoğlu, "Laleli ve Osmanbey'e göre fiyatların uygun olması ve havaalanına yakınlık nedeniyle yabancı alıcıların daha fazla ilgi gösterdiği bir bölge oldu. Bu da ticari gayrimenkulde fiyatları yükselten bir Unsur oldu. Merter'de üst katları atıl kalan yüksek katlı çarşı tipi yapılar Güngören belediyesi tarafından yıkılarak yerine üç katlı müstakil binalar yapılıyor. Bu da bölgede yenileşmeyi beraberinde getirdi ve 1.5yıl önce Merter'in en kıymetli yerinde yer alan 140 metrekarelik bir...