02 / 05 / 2024

Merter Gayrimenkul adres

Merter Gayrimenkul adres

Merter Gayrimenkul İnşaat Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Özekinci ve Serap Demir tarafından kuruldu.

Abat Merter Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Abat Merter Gayrimenkul Anonim Şirketi Güngören'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Kendir ve Semih Sadır ortaklığında kuruldu.

Merter Gayrimenkul İnşaat Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merter Gayrimenkul İnşaat Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Özekinci ve Serap Demir tarafından kuruldu.

Merter Grup Gayrimenkul Yatırım Ve İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Merter Grup Gayrimenkul Yatırım Ve İşletmecilik Anonim Şirketi bugün Güngören’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yazıcı, Bayram Karataş, Veysel Bilir, Sabahattin Erciyes ve Ali Ekber Karar ortaklığında kuruldu.

NOVU Öğrenci Yurdu Merter adres!

NOVU Öğrenci Yurdu Merter adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Nef 12 Merter projesinin bir bloğunda yer alan Novu Öğrenci Yurdu, Eylül'de hizmete açılıyor...

Kuyumcukent GYO, Adres Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortakluğı aktifinde bulunan tüm gayrimenkullerin değerlemesi için teklifte bulunan değerleme şirketlerinden, Adres Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. anlaştı.

Real Merter projesi nerede, adres, iletişim, satış ofisi!

Real Merter projesi nerede, adres, iletişim, satış ofisi ve konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Real Merter Evleri'nde metrekare birim fiyatı 4 bin 677 liradan başlıyor...

Türkiye gayrimenkul yatırımı için doğru adres!

Dubai’de Türk inşaat şirketleri ile Körfez yatırımcısı bir araya geldi. Hürriyet ve GYODER işbirliği ile gerçekleşen panelde Türkiye’nin gayrimenkul yatırımı için doğru adres olduğu belirtildi.

Real Merter Güngören adres!

Güngören Real Merter adres olarak mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanında hayata geçirilecek Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile inşa edilecek. Proje satılık konut ve dükkanlardan oluşuyor.

İş Gayrimenkul Manzara Adalar adres!

Daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan Manzara Adalar toplam 975 adet daireden meydana geliyor. İş Gayrimenkul Manzara Adalar adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık!

Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık daire tipleri stüdyo ve 1 oda 1 salonlardan oluşuyor. 12 yıllık kira garantisi verilen proje İstanbul Güngören'de yer alan Merter'de yükseliyor.

Timur Gayrimenkul Nef Merter fiyat!

Stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlardan meydana gelen Nef Merter Residence 'de yüzde 1 peşinat kampanyası ile daire sahibi olunabiliyor. İşte Timur Gayrimenkul Nef Merter fiyat listesi...

Nef Merter Rezidans adres!

Nef Merter Rezidans adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen proje stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor.

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık!

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık daire teslimleri 2016 yılının Eylül ayında başlayacak. Stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden meydana gelen proje 10 - 15 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor.

Merter Gayrimenkul adres Haberi

Merter Gayrimenkul adres

Merter Gayrimenkul İnşaat Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Özekinci ve Serap Demir tarafından kuruldu.

Merter Gayrimenkul İnşaat Tekstil Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL a. Konusu ile ilgili , şirket menfaatleri doğrultusunda her türlü mesken,konut,ofis,dükkan,işyeri, iş hanı v.b. taşınmazların alımını yapmak,satımını yapmak , kiralamak,kiraya vermek , ikinci kişilerden kiralanan taşınmazları alt kiracılara kiralamak,aracılık etmek,danışmanlık hizmetleri vermek, İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak...