30 / 04 / 2024

Merter Nef fiyatları ne kadar

Merter Nef fiyatları ne kadar

Nef Merter projesinde 1+0 ve 1+1 daireler yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 39 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiyor. İşte Merter Nef satış fiyatları..

Sapanca Nef fiyatları!

Sapanca Nef fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Sapanca Nef fiyatları ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Merter Nef Bahçelievler Evleri fiyatları!

Toplam 974 daire ve 14 cadde dükkanından meydana gelen Nef Bahçelievler projesi Ağustos 2019'da teslim edilmeye hazırlanıyor. Merter Nef Bahçelievler Evleri fiyatları 599 bin TL'den başlıyor.

Merter Nef Bahçelievler ne zaman bitecek?

Toplam 1.023 daire ve 14 dükkandan meydana gelen Nef Bahçelievler projesi Timur Gayrimenkul imzası taşıyor. Peki Merter Nef Bahçelievler ne zaman bitecek?

Nef Bahçelievler'de daire fiyatları!

İstanbul Merter-Haznedar bağlantı yolu üzerinde yükselen Nef Bahçelievler projesinde avantajlı daire satışları devam ediyor. İşte, Nef Bahçelievler'de daire fiyatları..

Platform Merter Residence'ta yüzde 11 indirim kampanyası!

Platform Merter Residence'ta sadece 11 daire ile sınırlı yüzde 11 indirim kampanyası başladı. Platform Merter'de fiyatlar 920 bin 114 TL'den başlıyor...

Nef Novu Öğrenci Yurdu oda fiyatları!

Nef Novu Öğrenci Yurdu oda fiyatları belli oldu. Ön taleplerin toplandığı Merter Novu Öğrenci Yurdu projesi Eylül ayında açılacak...

Güngören Real Merter Evleri fiyatları!

Güngören Real Merter Evleri fiyatları dairelerin konumlarına göre değişiyor. TEM Otoyolu’na 5 dakikalık uzaklıkta olan projede 248 daire ve 157 ticari birim bulunuyor.

İş GYO İnİstanbul Lokal Nef fiyatlar!

Dairelerin 2018 yılı Mart ayında teslim edileceği Inİstanbul Lokal Topkapı'da konutların büyüklükleri 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. İşte İş GYO İnİstanbul Lokal Nef fiyatlar...

Parima Merter ofis fiyatları ne kadar?

Parima Merter Ofisleri 15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Bu yıl eylül ayında teslim edilmesi öngörülen projede satışlar devam ediyor. Peki Parima Merter ofis fiyatları ne kadar?

Fer Yapı Parima Merter ofis fiyatları!

Fer Yapı Parima Merter ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçirilen proje 16 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Parima Merter ne zaman teslim edilecek?

Alanları 45 metrekare ile 970 metrekare arasında değişen ofislere sahip Fer Yapı Parima Merter'de fiyatlar 443 bin TL'den başlıyor. Peki Parima Merter ne zaman teslim edilecek?

Nef Merter'de 12 yıl kira garantisi!

Yüzde 1 peşinat ödemesiyle konut sahibi olma imkanı sunulan Nef Merter projesinde fiyatlar 270 bin liradan başlıyor. Nef Merter stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Nef Merter ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteren Nef Merter Konutları stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Peki Nef Merter ne zaman teslim edilecek?

Merter Nef fiyatları ne kadar Haberi

Merter Nef fiyatları ne kadar

Merter Nef satış fiyatları haberimizin devamında yer alıyor ancak öncesinde projeden bahsedelim. Proje Timur Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.


kolay yatırım kampanyası kapsamında hayata satışlarına devam eden Nef Merter projesi, metro ve metrobüse yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. 


399 adet daireye yer verilen Nef Merter projesinde stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projede teslimler Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek.


Merter Nef satış fiyatları

Nef Merter projesinde daireler 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki dairelerin alanları 39 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiyor. 


Nef Merter iletişim

Telefon: 444 9 633

Web: www.nef.com.tr

Esra Nur...