29 / 04 / 2024

Merter Nef Novu açılışı

Merter Nef Novu açılışı

Nef NOVU Merter Öğrenci Yurdu, bu yıl Eylül'de hizmete açılıyor. Nef NOVU projesinde kiralık ve satılık olarak planlanan odalarda üniversite öğrencilerinin ihtiyaçları A'dan Z'ye karşılayacak sosyal imkanlar bulunuyor...

Nef'ten dev proje! 600 dairelik öğrenci rezidansı için start verildi!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markası Nef, Novu Merter’in ardından şimdi de gençlere benzersiz bir yaşam konsepti oluşturma amacıyla Novu markalı öğrenci rezidansı için start verdi. 

NEF Novu, üniversite gençliğinin yeni ev adresi!

Geliştirdiği farklı konseptlerde markalı konut alanına yeni bir vizyon kazandıran Nef, aynı yaklaşımını gençler için de devam ettiriyor. 

Nef Novu’ya bu sene de ilgi yoğun!

Nef, Novu markasıyla klasik öğrenci yurtlarını unutturuyor. İlk yatırımını Merter’de hayata geçiren ve öğrenciler tarafından büyük bir ilgi gören Novu, bu sene de kayıt haftasında yoğun ilgiyle karşılaştı.

Merter Nef Bahçelievler Evleri fiyatları!

Toplam 974 daire ve 14 cadde dükkanından meydana gelen Nef Bahçelievler projesi Ağustos 2019'da teslim edilmeye hazırlanıyor. Merter Nef Bahçelievler Evleri fiyatları 599 bin TL'den başlıyor.

Merter Nef Bahçelievler ne zaman bitecek?

Toplam 1.023 daire ve 14 dükkandan meydana gelen Nef Bahçelievler projesi Timur Gayrimenkul imzası taşıyor. Peki Merter Nef Bahçelievler ne zaman bitecek?

Nef'in Novu konsepti öğrencilerin yaşam standardını yükseltecek!

Nef, şimdi de öğrenciler, akademik çevre ve genç profesyonellere Novu markasıyla farklı bir konsept sunmaya başlıyor. Nef, ilk Novu projesini Eylül ayında 28 bin metrekare kapalı alanda 840 yatak kapasitesiyle Merter 12’de hizmet açacak.

Merter Novu Öğrenci Yurdu iletişim!

Merter Novu Öğrenci Yurdu iletişim ve adres bilgileri haberimizde bulunuyor. Nef Novu Öğrenci Yurdu, önümüzdeki ay hizmete açılıyor...

Nef Novu Merter ödeme bilgisi!

Nef Novu Öğrenci Yurdu projesi İstanbul Merter'de yer alıyor. Nef Novu Öğrenci Yurdu projesi bu yıl Eylül ayında hizmete açılacak...

Nef NOVU Merter Eylül'de hizmette!

Merter'de üniversitelere yakın olarak konumlandırılan Nev Novu projesi Nef imzası taşıyor. Nef NOVU 28 bin metrekare kapalı alanı ve 837 yatak kapasitesiyle Eylül ayında Merter'de hizmet veriyor.

Nef Novu Öğrenci rezidansı Eylül'de hizmete açılacak!

Novu markasıyla ‘Öğrenci rezidansı’ konseptine başlayan Nef, ilk projesini eylülde Merter’de hizmete açıyor. Şirketin hedefi ise 5 yılda 10 Novu kampusuyla 15 bin yatak kapasitesine ulaşmak

Merter Novu Öğrenci Yurdu fiyatları!

Merter Novu Öğrenci Yurdu projesi Eylül ayında hizmete açılıyor. Novu Öğrenci Yurdu'nda su, elektrik, temizlik ihtiyaçlarını Nef karşılayacak...

Nef Novu Öğrenci Yurdu oda fiyatları!

Nef Novu Öğrenci Yurdu oda fiyatları belli oldu. Ön taleplerin toplandığı Merter Novu Öğrenci Yurdu projesi Eylül ayında açılacak...

NOVU Öğrenci Yurdu Merter adres!

NOVU Öğrenci Yurdu Merter adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Nef 12 Merter projesinin bir bloğunda yer alan Novu Öğrenci Yurdu, Eylül'de hizmete açılıyor...

Merter Nef Novu açılışı Haberi

Merter Nef Novu açılışı


İstanbul Merter'de metrobüse ve metro ulaşımına 5 dakika yakınlıkta yer alan Nef NOVU Öğrenci Yurdu projesi için ön talepler toplanıyor. Nef Novu Öğrenci Yurdu projesi, Nef 12 Merter projesinin bir bloğunda yer alıyor.


Nef NOVU projesi bu yıl Eylül ayında hizmete açılacak. Nef NOVU Öğrenci Yurdu'nda tek kişilik, iki kişilik ve dört kişilik odalar tasarlandı.


Nef NOVU Öğrenci Yurdu projesinde odalar kiralanabildiği gibi satın alma da yapılabiliyor. Projede temizlik, su, elektrik gibi ihtiyaçlar Nef Novu tarafından karşılanıyor.


Üniversite öğrencilerine yönelik hayata geçirilen Nef NOVU Merter projesinde market, mutfak, resepsiyon, etüt odası, sinema salonu, müzik odası, çamaşır odası, spor salonu gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Adres: Maltepe Mahallesi Eskiçırpıcıyolu Sokak No:3 Merter / İstanbul



Tel: 444 9 633

Web: