02 / 05 / 2024

Merter Park Otelcilik A.Ş kimin

Merter Park Otelcilik A.Ş kimin

Merter Park Otelcilik A.Ş, Güngören'deki iş merkezini 27 milyon 100 bin TL yatırımla Ramada İstanbul Merter Otel yapacak. Firmanın yönetim kurulunda Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Acar ve Ceyhan Sallakçı da yer alıyor...

Eymen Park Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymen Park Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Güzeller  ve Vedat Çelik tarafından kuruldu.

Dalyan Park Turizm Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dalyan Park Turizm Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   700 bin  TL sermaye bedeli ile Adem Seçkin Turan tarafından kuruldu.

Fatsa Park Turizm Ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fatsa Park Turizm Ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi bugün Güngören'de 3 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Akıllı tarafından kuruldu.

Park Royal Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Park Royal Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Jamshıd Darvısh ve Mahdı Rashıdımanesh ortaklığında kuruldu.

Mırage Park Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mırage Park Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Merter'de 47 bin metrekarelik alanın park teklifine ret!

CHP'li Meclis Üyesi Özgür Aydın'ın Zeytinburnu E-5 cepheli yeşil alanın imara açılmak yerine 15 Temmuz Şehitler Parkı yapılmasıyla ilgili önerisi AK Parti Grubu tarafından reddedildi.

M. Berke Merter: Atatürk Havalimanı şehir parkı olsun!

CHP İBB Meclis Üyesi Mehmet Berke Merter, 3. Havalimanı’nın bitmesi ile birlikte Atatürk Havalimanı’nın şehir parkı yapılmasını teklif etti. Merter, parkın isminin ise Atatürk Şehir Parkı olmasını önerdi.

Park Dedeman Elazığ hizmete açıldı!

Dedeman Grubu’nun 2016’daki ilk oteli Park Dedeman Elazığ, konuklarını ağırlamaya başladı. Dedeman Grubu, Ballıca Otelcilik ile Anadolu’nun en eski yerleşim merkezlerinden Elazığ’da, Park Dedeman Elazığ otel ile kapılarını açtı.

Park Dedeman Elazığ 1 Ocak'ta açılacak!

Dedeman Grubu; Ballıca Otelcilik ile Park Dedeman Elazığ otel için işletme anlaşması imzaladı. Park Dedeman konseptiyle hizmet verecek Park Dedeman Elazığ oteli, 1 Ocak 2016’dan itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Merter Şehir Parkı çevresindeki arazilere imar izni yok!

Birçok inşaat firmasının iştahını kabartan ve Veliefendi Hipodromu'nu da içine alan araziyi şehir parkı yapma sözü veren Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, çevre arazilere de imar izni vermiyor.

Merter Şehir Parkı'ndaki imar planlamaları durduruldu!

Merter'de 100 milyon dolarlık araziye İBB Başkanı Topbaş'ın park sözü nedeniyle imar vizesi çıkmadı. Belediye tarafından kamulaştırılacak arazi park olacak.

Sıla Otelcilik ve Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeugma Park Hotel Şubesi açıldı!

Sıla Otelcilik ve Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeugma Park Hotel Şubesi, Ahmet Şengöksel Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Avcılar'da açıldı.

İstanbul Park Hilton Enternasyonal Otelcilik Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İstanbul Park Hilton Enternasyonal Otelcilik Limited Şirketi İstanbul Şubesi 10 Şubat 2015'te, 950 bin TL sermaye ile Şişli'de, Tolga Ekrem Aytan Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Merter Park Otelcilik A.Ş kimin Haberi

Merter Park Otelcilik A.Ş kimin


Merter Park Otelcilik A.Ş. tarafından, İstanbul Güngören Güven Mahallesi'nde yer alan 2 bloklu iş merkezi Ramada İstanbul Merter Otel olacak. Ramada İstanbul Merter Otel projesi 27 milyon 100 bin TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.


Ramada İstanbul Merter Otel projesi 199 oda ve 3 adet dükkandan meydana geliyor. Ramada İstanbul Merter Otel projesi, mevcut 8 katlı 2 bloktan oluşan iş merkezi restore ettirilerek işletmeye açılacak.


Eski Londra Asfaltı Caddesi üzerinde yer alan Ramada İstanbul Merter Otel projesi Merter Meydan AVM'ye yakın konumda, Zenginli Otomotiv'in arkasında kalıyor.


Ramada İstanbul Merter Otel projesi olarak planlanan iş merkezi 11 Şubat 2013 tarihinde Merter Park Otelcilik A.Ş tarafından satın alındı.


Merter Park Otelcilik A.Ş Yönetim Kurulu'nda Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat'tan Leke Jeans'in de sahibi Cengiz Acar,...