04 / 05 / 2024

Merter Platform teslimleri

Merter Platform teslimleri

Merter'de Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Merter Platform'da 1+1 konutlar 799 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 60 ay 0 faiz fırsatı bulunan Merter Platform'da teslimler hemen yapılıyor...

Platform Merter tekstil AVM'ye dönüşüyor!

Platform Merter'i yenileyip tekstilcilerin toptan satış yapacakları bir açık AVM haline getireceklerini belirten Doğa Şehircilik Yönetim Kurulu Üyesi Ayvacı, projenin yatırım bedelinin önümüzdeki dönemde netleşeceğini vurguluyor.

Eroğlu Gayrimenkul konut kampanyasına 3 projesiyle katıldı!

Eroğlu Gayrimenkul, ‘20 yıl vadeli ve düşük faizli konut kredisi’ kampanyasına Skyland İstanbul, Harmony Towers ve Merter Platform projesiyle katılıyor.

Eroğlu Gayrimenkul 4 projesiyle GYODER kampanyasına dahil oldu!

GYODER’in konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul; Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleriyle katılıyor.

Eroğlu Gayrimenkul, GYODER kampanyasına destek oluyor!

GYODER’in başarısız darbe girişiminden gayrimenkul sektörünün etkilenmemesi için başlattığı konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul; Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleriyle katılıyor.

Platform Merter Residence'ta yüzde 11 indirim kampanyası!

Platform Merter Residence'ta sadece 11 daire ile sınırlı yüzde 11 indirim kampanyası başladı. Platform Merter'de fiyatlar 920 bin 114 TL'den başlıyor...

Real Merter güncel fiyatları!

Real Merter güncel fiyatları 411 bin liradan başlayarak değişiyor. Oliv Yapı ve Vizyon Yapı'nın projesi Real Merter'de dairelerin teslimleri Ocak 2017 tarihinde yapılıyor...

Platform Merter'de deniz manzaralı son daireler!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un merkezinde hayata geçirilen karma yaşam projesi Platform Merter, metrekaresi 7.500 TL’den başlayan fiyatlarıyla konforlu bir yaşamı şehrin kalbinde arayanlara yeni bir hayat sunuyor.

Platform Merter'de son daireler satışta!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un merkezinde hayata geçirilen karma yaşam projesi Platform Merter, metrekaresi 7.500 TL’den başlayan fiyatlarıyla konforlu bir yaşamı şehrin kalbinde arayanlara yeni bir hayat sunuyor.

Güngören Real Merter Rezidans teslimleri!

Güngören Real Merter Rezidans teslimleri 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılıyor. Real Merter Rezidans projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 677 liradan başlayarak değişiyor...

Platform Merter Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Platform Merter hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Platform Merter Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Platform Merter bayramda kaça kadar açık? Merter Platform bayramda kaçta açılacak?

Platform Merter AVM bayramda açık mı?

Platform Merter AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki,Platform Merter AVM bayramda açık mı? Platform Merter AVM bayramda kaça kadar açık? Platform Merter AVM bayramda kaçta açılacak?

Parima Merter Ofisleri satılık!

15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen proje 16 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Parima Merter Ofisleri satılık ofislerin teslimleri 2015 yılı Eylül ayı olarak belirlendi.

Sahil Emlakçılık Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Sahil Emlakçılık Yatırım Limited Şirketi, Yousef Mohamed Elhadi Kshad tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs 2015 tarihinde Merter, Platform Teras Evleri'nde kuruldu.

Merter Platform teslimleri Haberi

Merter Platform teslimleri

Merter Platform, İstanbul Avrupa Yakası Merter'de inşa ediliyor. Proje, 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Merter Platform projesinde 11 adet normal daire, 33 adet teraslı daire bulunuyor.


Merter Platform projesinde 1+1 konutlarda fiyatlar 799 bin liradan başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 35 peşinat ödeyip 60 ay 0 faiz fırsatından yararlanabiliyor. Merter Platform projesinde firma bünyesi ile ödeme yapılabildiği gibi banka kredisi kullanılarak da konut sahibi olunabiliyor. Projede banka kredisi kullanmak için de yüzde 25 peşinat ödenmesi yeterli oluyor.


İnşaat alanının 142 bin 300 metrekare olduğu Merter Platform projesinde konut tipleri 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor.


E-5 yanyol girişinde bulunan proje, ulaşım açısından çok büyük olanak sağlıyor. Metrobüs, metro...