26 / 07 / 2024

Merter Proje Uygulamaları

Merter Proje Uygulamaları

Merter Proje Uygulamaları ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 350 bin liralık sermaye ile 9 Ekim 2013 tarihinde Erhan Aydın tarafından M. Nezih Özmen Mahallesi Güngören adresinde kuruldu.

Fon Yapı Mimarlık Ve Proje Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fon Yapı Mimarlık Ve Proje Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Yüksek tarafından kuruldu.

Nata Holding'ten Merter'deki Efes arsasına 2 milyarlık proje!

daha önce İstanbul'da Tem Point projesini inşa eden Ankara merkezli Nata Holding, Merter'deki Efes arsasında 2 milyar TL'lik proje inşa edecek.

The İstanbul Merter Office fiyat bilgisi!

The İstanbul Merter Office fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Avrupa Yakası Merter'de hayata geçirilen proje 4 bloktan oluşuyor.

Real Merter fiyat listesi 2018!

Real Merter fiyat listesi 2018 metrekarelere göre değişiklik gösteriyor. Oliv Yapı ve Vizyon Yapı Ortaklığı imzasını taşıyan proje üç blokta 248 konut ve 155 mağazadan oluşuyor. 

Paksoy Proje Yönetimi ve İnşaat Uygulamaları Limited Şirketi kuruldu!

Paksoy Proje Yönetimi ve İnşaat Uygulamaları Limited Şirketi Burak Paksoy tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Aşçıoğlu'ndan Merter ve Sarıyer'e yeni proje!

Aşçıoğlu İnşaat 2017'de de yeni projelerine devam ediyor. Selenium Retro 9 ile Ataköy'deki büyümesini devam ettiren Aşçıoğlu, Merter ve Sarıyer'de yeni proje yapacak.

Hatay'da Serinyol Atıksu Arıtma Tesisi inşa ediliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), çevre sağlığına yönelik proje uygulamaları kapsamında yapımına başlanan Serinyol Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının sürdüğünü bildirdi.

Türkiye'de 30 yılda 211 tarihi proje hizmete girdi!

Kamu-Özel işbirliği(KÖİ) uygulamaları meyvesini verdi, dev projeler hizmete girdi. Enerjiden ulaştırmaya, turizmden sağlığa 30 yılda 211 tarihi proje KÖİ yoluyla hayata geçirildi. Projelerin toplam yatırım büyüklüğü, 52.2 milyar dolar.

Santim Proje Mimarlık Uygulamaları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Santim Proje Mimarlık Uygulamaları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta Halyna Kudrınskykh imzasıyla kuruldu.

Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje Yarışması sonuçlandı!

Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen, “Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması” sonuçlandı.

Ahmet Dokumacı: Real Merter ezber bozacak!

Real Merter proje konsorsiyum ortağı Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı ile Real Merter projesini anlattı. Dokumacı, Türkiye'nin hiçbir yerinde tekstil AVM'si olmadığını belirtti.

GYODER Gayrimenkulde Proje Geliştirme eğitimi 21 Ocak'ta!

GYODER Gayrimenkulde Proje Geliştirme ve Örneklerle En Etkin Kullanım (Best-Use) Uygulamaları eğitimi 21 Ocak'ta verilecek. Katılımcılar bu eğitimle sektör networklerini güçlendiriyor.

Güngören Real Merter ne zaman teslim?

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje TEM Otoyolu’na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Projede 248 adet daire ve 157 adet ticari ünite bulunuyor. Peki Güngören Real Merter ne zaman teslim?

Merter Proje Uygulamaları Haberi

Merter Proje Uygulamaları


Merter Proje Uygulamaları ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 350 bin liralık sermaye ile Erhan Aydın tarafından 9 Ekim 2013 tarihinde kuruldu. 


Merter Proje Uygulamaları ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu:Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Merter Proje Uygulamaları ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: M. Nezih Özmen Mahallesi Nadide Caddesi Çınarevleri No:68 C Blok K:1 D:1...