18 / 05 / 2024

Merterde 5 sokak trafiğe kapatılıyor

Merterde 5 sokak trafiğe kapatılıyor

MESİAD'ın "tekstil sektörüne ait önemli iş yeri ve firmaların bulunduğu Merter'in işlek sokaklarının araç trafiğine kapatılması" önerisi kapsamında, ilk etapta pilot bölge seçilen 5 sokağın araç trafiğine kapatılması planlanıyor...

Amasya'da 425 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut imarlı 5 arsa satılıyor!

Amasya ili Merzifon Belediye Başkanlığı, Amasya ili, Merzifon ilçesi, Aygül Sokak'ta yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte detaylı bilgiler... 

Samsun'da 5 katlı binanın altından geçen sokak görenleri hayrete düşürüyor!

Samsun'un İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi'nde 5 katlı binanın altından geçen sokak, görenleri hayrete düşürüyor.

Büyükçekmece'de riskli 5 bina yıkıldı!

Büyükçekmece Atatürk Mahallesi Sedef Sokak'ta 5 blok ve 36 daireden oluşan riskli yapılar, belediye ekiplerinin gözetiminde yıkıldı...

Beyoğlu'nda sokak kapatıldı, dükkanlar boşaltıldı!

Beyoğlu'nda çökme riski bulunan bina boşaltıldı. Ardından başlatılan güçlendirme çalışmaları da durdurulan 5 katlı tarihi binanın bulunduğu sokak kapatıldı.

Samsun'da apartmanın altından sokak geçiyor! 

Samsun'un İlkadım ilçesinde 5 katlı bir apartmanın altından sokak geçiyor. Sokağı gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor. 

İstanbul Fatih'e 1.5 milyonluk tarihi makyaj!

İstanbul Fatih’in tarihi sokak ve caddelerine yaklaşık 1.5 milyon TL'ye “tarihi makyaj” yapılacak. Tüm masraflar Fatih Belediyesi bütçesinden karşılanacak

Mecidiyeköy'de 5 katlı binanın istinat duvarı çöktü!

Mecidiyeköy Musadayı Sokak'ta 5 katlı binanın inşaat temeli çalışmasında istinat duvarı çöktü. Olay yerine gelen ekipler, bina sakinlerinin tahliyesine karar verdi.

Trabzon'a 4,5 milyon liralık modern hayvan barınağı kuruluyor!

Trabzon'da 4,5 milyon liraya mal olması planlanan modern merkez, 89 dönüm arazi üzerinde kuruldu. Merkezde tüm sokak hayvanları ve doğada yaralanmış her türlü canlının tedavileri yapılacak.

Ordu Büyükşehir'den sokak hayvanları için 5 yıldızlı otel!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de bir ilk olan “Kent Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi Geçici Bakım Evi ve Pet Otel Projesi” hazırlanıyor. Başkan Enver Yılmaz’ın talimatıyla hazırlanan projeyle sokak hayvanları Büyükşehir’in koruması altına alınacak.

Maltepe'deki prestijli sokak sayısı 22'ye çıkacak!

Maltepe Belediyesi, son 2 yıl içerisinde prestijli cadde ve sokak sayısını 15’e çıkarırken, ilçe genelinde toplamda 8.5 kilometrelik alanda, prestijli sokak çalışması yaptı.

Timur Beykoz 5 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Beykoz 5 Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak, İş Kuleleri'nde kuruldu.

Beyoğlu'nda 5 katlı bina çöktü!

Beyoğlu'nda 5 katlı boş bir bina çöktü. Şehit Muhtar Mahallesi Taksim Yağhanesi Sokak'ta daha önce boşaltılan ve çevresi sacla kaplanan binadan sesler gelmesi üzerine, çevre sakinleri sokaktan geçenleri uyardı.

Rüzgar Şafak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rüzgar Şafak İnşaat Limited Şirketi, Sevim Şahin ve Serap Delen ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi, 58/5 Sokak'ta kuruldu.

Merterde 5 sokak trafiğe kapatılıyor Haberi

Merterde 5 sokak trafiğe kapatılıyor

Merter Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (MESIAD) önerisiyle Merter'de pilot bölge seçilen 5 sokağın araç trafiğine kapatılması planlanıyor. 


Kısa süre içinde Çınar, Güldalı, Fidan, Nar ve Gülsever sokaklarının araç trafiğine kapatılması hedefleniyor. Uygulamayla, kentsel dönüşümle daha modern, geniş cadde ve sokaklara kavuşan Merter'in değerinin ve ziyaretçi sayısının artırılması planlanıyor. MESIAD'dan yapüan açıklamada görüşlerine yer verilen Güngören Kaymakamı Zafer Orhan, Merter'deki firmaları ve halkı rahatsız etmeyecek şekilde düzenleme yapacaklarını, daha sonra iş ve yaya yoğunluğunun fazla olduğu diğer sokaklarda da aynı uygulamayı başlatacaklarını bildirdi. 


Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman da "Uzun zamandır bu konu gündemimizde ve artık sona yaklaşıyoruz" dedi. 

MESIAD Başkanı Yusuf Gecü de sokakların araç trafiğine kapatılmasıyla Merter'de daha fazla ziyaretçiyi rahatlıkla ağırlayabileceklerini...