02 / 05 / 2024

Mervan Maruf

Mervan Maruf

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın 2 mensubunun tünel çalışmaları sırasında hayatını kaybettiği bildirildi.

Maruf Güneş kimdir? Maruf Güneş evli mi?

Galatasaray'a olan sevgisiyle tanınan Maruf Güneş kimdir? İş insanı Maruf Güneş evli mi? İşte yanıtı...

Monçollar İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monçollar İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mervan Arslan tarafından kuruldu.

Marvent Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat Kömürcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marvent Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat Kömürcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  500  bin TL sermaye bedeli  ile  Mervan Gök tarafından kuruldu.

Maruf Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maruf Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cesim Çamur ve Fenih Kayailli ortaklığında kuruldu.

Şema Efsane Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Şema Efsane Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Maruf Beçet ve Şemsettin Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Vizay Grup İnşaat Tekstil Gıda Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Vizay Grup İnşaat Tekstil Gıda Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Maruf Pekin tarafından kuruldu.

Hacıoğulları İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıoğulları İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Maruf Tilaver tarafından kuruldu.

Pera GYO Karaköy'deki VI. Vakıfhan binasının kira sözleşmesini yeniledi!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın varlıkları arasında yer alan Karaköy'deki VI. Vakıfhan ismiyle maruf binanın kira sözleşmesi 31 Ocak 2021 tarihine kadar uzatıldı ve yeni bir sözleşme imzalandı...

Slevent Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Slevent Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maruf Levent ve Sayim Levent ortaklığında kuruldu. 

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Maruf Haznevi tarafından kuruldu. 

Durankaya İnşaat Maden Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durankaya İnşaat Maden Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maruf Turun ve Abdulkadir Artık ortaklığında Sancaktepe’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Nizip Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi!

Gaziantep Nizip'te inşa edilen Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi. Nizip Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, hayırsever Maruf Maruoğlu tarafından yaptırıldı.

Moon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 501 bin TL sermaye ile bugün Sedat Ay, İdris Akıncı, İdris Yılmaz ve Mervan Akay imzasıyla kuruldu.

Mervan Maruf Haberi

Mervan Maruf

Kassam Tugayları'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Gazze'nin güneyindeki Han Yunus sakinlerinden Mervan Maruf direnişe ait tünel çalışmaları sırasında şehit olmuştur" denildi.


İsrail, Kassam Tugayları'nı İsrail ordusuna askeri operasyon düzenlemek için sınır boyunca tünel kazmakla suçluyor. 


Öte yandan Kassam Tugayları, geçtiğimiz hafta 2 mensubunun tünel çalışmaları sırasında hayatını kaybettiğini açıklamıştı.


Kassam Tugayları 7 üyesi de 28 Ocak'ta onarım çalışması yürüttükleri tünelin çökmesi sonucu hayatını...