26 / 05 / 2024

Mervan Sezigen

Mervan Sezigen

TMS Nakliyat Turizm Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2 Mart 2015'te, 60 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da, Mervan Sezigen Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Casastroy Yapı Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casastroy Yapı Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Cihan Sezigen tarafından kuruldu.

Monçollar İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monçollar İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mervan Arslan tarafından kuruldu.

Marvent Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat Kömürcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marvent Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat Kömürcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  500  bin TL sermaye bedeli  ile  Mervan Gök tarafından kuruldu.

Moon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 501 bin TL sermaye ile bugün Sedat Ay, İdris Akıncı, İdris Yılmaz ve Mervan Akay imzasıyla kuruldu.

Haskom Yapı Hafriyat Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haskom Yapı Hafriyat Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sinan Sezigen tarafından 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Başakşehir, İOSB Mahallesi, Eski Turgut Özal Caddesi'nde kuruldu.

Merid Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merid Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mervan Akat, Nayif Akay ortaklığıyla 210 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Küçükçekmece, Söğütlüçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Adıyaman Tut Belediyesi 200 villa inşa edecek!

Tut Belediye Başkanı Cemal Avcı, Mervan TV'de katıldığı programda, seçim döneminde verdiği sözlerden olan projelerinin bir yıl içerisinde temelini atmadığı takdirde istifa edeceğini bildirdi.

TMS Nakliyat Turizm Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TMS Nakliyat Turizm Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2 Mart 2015'te, 60 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da, Mervan Sezigen Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Devlete fahiş fiyata arsa satana yargı yolu açıldı

Danıştay 1. Dairesi, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) dar gelirli vatandaşlar için Siirt'te yaptıracağı konutların arazisini devlete '170 kat' fazla fiyata satmaya kalkan Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül ve 10 Belediye yöneticisi için yargı yolunu açtı.

Siirt'in Başkanı, 62 villalık 'özel köy'ünü TOKİ'ye yaptırdı

Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül, TOKİ'nin 'Tarım Köy Projesi'ni ailesine özel köy yaptırmakta kullandı. Mervan Gül'ün doğum yeri Bostancık'ta yapılan üçer katlı 62 konuttan 40'ı aynı soyadı taşıyan kişilere satıldı. 17'sini Mervan Gül'ün anne tarafından

TOKİ‘den Siirt‘e dev proje

Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Siirt'te konut yapacağını söyledi.

Mervan Sezigen Haberi

Mervan Sezigen

TMS Nakliyat Turizm Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye bedeli ile 2 Mart 2015'te Mervan Sezigen Müdürlüğü'nde kuruldu.


TMS Nakliyat Turizm Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Yurt içinde ve dışında resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşlarınca yaptırılacak  her türlü inşaat onarım, tesisat, montaj etüt proje ve elektrik taahhüt işleri yapmak, yol köprü baraj gölet menfez soğuk hava depoları su depoları inşaatı ile tarım ve sulamada kullanılacak kanal kanalet her türlü depolar inşaat işleri ile her türlü okul, hastane, konut, yurt, fabrika binaları, her türlü turizm tesisleri ve sosyal tesisleri inşaat işleri yapmak, yaptırmak, işletmek, kiraya vermek, kiralamak. Bu işleri taahhüt etmek, taahhüt edilmiş işleri yapmak, yaptırmak, devir almak, devretmek, bu işleri almak için...