01 / 05 / 2024

Merve Atagün

Merve Atagün

Atagünler Yapı Mimarlık İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merve Atagün tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Öz Ata Nakliye Hafriyat Nalburiye İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ata Nakliye Hafriyat Nalburiye İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Özcan ve Nizamettin Atagün ortaklığında kuruldu.

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Atagünler İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Plastik Kimyevi Maddeler Asansör Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Yeşilyurt tarafından kuruldu.

Ortaklar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ortaklar Yapı Denetim Limited Şirketi Silivri'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Merve Ergün tarafından kuruldu.

ATAG-25 çalıştayı 1-2 Aralık'ta! 

ATAG-25 çalıştayı 1-2 Aralık tarihinde yapılacak. 12 temaya ait araştırmaların bir araya getirileceği programa çok sayıda araştırmacı katılacak. Peki programda hangi konular konuşulacak? İşte detaylar...

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Binası kentsel dönüşüme girenler dikkat! Herkes bu hatayı yapıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Av. Merve Uyaroğlu, bugünkü köşesinde kentsel dönüşüm sürecinde maliklerin dikkat etmesi gerekenleri kaleme aldı. İşte Av. Merve Uyaroğlu'nun 'Kentsel dönüşüm sürecine girmeden önce maliklere tavsiyeler' başlıklı yazısı...

Lüks konutlara en çok ilgi Araplardan!

İç Mimar Merve Aycan’ın kurucusu olduğu Billionaire Furniture ve Luxury Stone markaları, Katar’dan Kazakistan’a, Suudi Arabistan’dan Amerika’ya dünyanın dört bir tarafından lüks konutları tasarlıyor.

Nay Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nay Yapı İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile  Hasan Basri    Namlıoğlu Oğuzhan Atagün tarafından kuruldu.

Seyid Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Seyid Yapı Denetim Limited Şirketi Ümraniye’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Atagün tarafından kuruldu.

Eform Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eform Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Atagün tarafından kuruldu.

Merve Dizdar, Ezgi Mola'ya komşu oldu!

Başarılı oyuncu Merve Dizdar, Kadıköy Moda'da rol arkadaşı Ezgi Mola'ya yakın bir eve taşındı...

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun mal paylaşımı davası başladı!

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasındaki ‘mal rejimi davası’nın ilk celsesi görüldü. Tanıkların dinlendiği dava 2 Kasım tarihine ertelendi.

Ankas Mimari Tasarım Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankas Mimari Tasarım Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Merve Üstün tarfaından kuruldu.

Merve Atagün Haberi

Merve Atagün

Atagünler Yapı Mimarlık İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merve Atagün tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da kuruldu. 


Atagünler Yapı Mimarlık İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A) Her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak. Konut, işyeri, ticarethane inşaatlarının yapı ve yer zemin işlerini yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkasına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Şirket konusu ile ilgili her türlü yapı kimyasallarını alımını,satımını,ithalatını,ihracaatını ve imalatını yapmak.Bunun için yurt içinde ve yurt dışında gerekli olan tesisleri açmak,işletmek.Yurt içinde ve dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak.Müstakil konut iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe...