17 / 05 / 2024

Merve Küpeli biyografi

Merve Küpeli biyografi

Mimar Merve Küpeli kimdir? Merve Küpeli, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Merve Küpeli, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Merve Küpeli...

Arsa payı inşaat sektörünü zorluyor, uygun fiyatlı konut bulmak imkansız!

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir’deki konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Küpeli, arsa payının yüksek olmasının inşaat sektörünü zorladığını belirtti.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Mers Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mers Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Kaptan ve Merve Kaptan ortaklığında kuruldu.

İcad Global Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcad Global Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Murat Bulut ve Merve Hancılar ortaklığında kuruldu.

Mt Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mt Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merve Tekin tarafından kuruldu.

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Köseoğlu tarafından kuruldu.

Zenit Ma Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenit Ma Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Durak tarafından kuruldu.

İdris Küpeli Kimdir?

İdris Küpeli kimdir? İdris Küpelinin mesleği nedir İdris Küpeli nereden mezundur? İşte detaylar!

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kör tarafından kuruldu.

Piloti Mimarlık Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Piloti Mimarlık Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Hakan Arslan ve Merve Ünsal tarafından kuruldu.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Met Proje Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Met Proje Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Avcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekincan Taşdan, Merve Güngörmez tarafından kuruldu.

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Elmas Hayırlıoğlu, Merve Betül Hayırlıoğlu Yılmaz tarafından kuruldu.

Merve Küpeli biyografi Haberi

Merve Küpeli biyografi

Merve Küpeli kimdir?

Merve Küpeli, 1987 yılında Eskişehir'de doğdu. 2007 yılında Dumlupınar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdikten sonra Hunter College da proje ve risk yönetimi eğitimi aldı. 


Daha sonra New York Üniversitesi Art of Architecture bölümünden mezun oldu. New York ve İstanbul'da çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra 2013 yılında kardeşi Mine Küpeli ile Marfa Mimarlığı kurdu.


Marfa Mimarlık

"Marfa açılımı bir şey ifade etmiyor. Marfa Amerika birleşik devletlerinin Texas eyaletinde bulunan bir çöl ismidir. Bu çölü özel kılan ise uçsuz bucaksız sarılığın ortasında bembeyaz parlayan, 5. caddeden düşmüş bir Prada mağazası olmasıdır. 2005 yılında, Michael Elmgreen ve Ingar Dragset isimli iki heykel sanatçısı bir şeyleri eleştirmek ve farklılık yaratmak adına yola çıkmışlar, ve başlangıç cümleleri "If you build it, they will come" "Eğer Bunu...