07 / 05 / 2024

Merve Mollamehmetoğlu

Merve Mollamehmetoğlu

22 Yapı Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kerem Savaş Keleş, Merve Mollamehmetoğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de Bakırköy, Zeytinlik Mahallesi'nde kuruldu.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Binası kentsel dönüşüme girenler dikkat! Herkes bu hatayı yapıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Av. Merve Uyaroğlu, bugünkü köşesinde kentsel dönüşüm sürecinde maliklerin dikkat etmesi gerekenleri kaleme aldı. İşte Av. Merve Uyaroğlu'nun 'Kentsel dönüşüm sürecine girmeden önce maliklere tavsiyeler' başlıklı yazısı...

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun mal paylaşımı davası başladı!

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasındaki ‘mal rejimi davası’nın ilk celsesi görüldü. Tanıkların dinlendiği dava 2 Kasım tarihine ertelendi.

Horus Kiralama Ve Turizm İhracat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Horus Kiralama Ve Turizm İhracat İthalat Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Semira Çaparoğlu ve İfakat Merve Çaparoğlu ortaklığında kuruldu.

Manavoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manavoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Manavoğlu ve Merve Manavoğlu ortaklığında kuruldu.

Alihan Uyan ile Merve Kıyı evleniyor!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan'ın oğlu Alihan Uyan, Merve Kıyı ile evleniyor. Çiftin düğün töreni 20 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

İç mimar Merve Gülcü ve meslektaşı Kadir Ömeroğlu evlendi!

İç mimar Merve Gülcü ve meslektaşı Kadir Ömeroğlu, Muratpaşa ilçesindeki Akra Barut Otel'de düzenlenen düğün törenle dünya evine girdi.

Merve Özbey: Kazancımı eve yatırıyorum!

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, Beyoğlu Sanat Performance’ta sevenleriyle buluştu. Özbey, konserlerden kazandığını gayrimenkul yatırımları için harcadığını söyledi.

Nazım İmamoğlu'nun yeğeni evlendi!

KAYSERİLİ mobilyacı Nazım İmamoğlu'nun yeğeni Ali Selçuk Acarsoy’u Merve Balcı ile evlendirdi.

Kuum Dizayn Mimarlık Cafe Gıda Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuum Dizayn Mimarlık Cafe Gıda Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Uğur Kulaksız ve Merve Dedeoğlu ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

22 Yapı Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

22 Yapı Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kerem Savaş Keleş, Merve Mollamehmetoğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de Bakırköy, Zeytinlik Mahallesi'nde kuruldu.

İşte Davutoğlu'nun Konya'daki evi!

Başbakan olarak ilk ziyaretini memleketi Konya’ya yapan Ahmet Davutoğlu, geceyi Meram semtinde Merve Sokak 10 numaradaki evinde geçirdi. Davutoğlu, acı hatırasını hatırlatarak, hemşehrilerine yol sözü verdi.

GC Cephe Kaplama Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GC Cephe Kaplama Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgür Ölmez, Ali Cemal Genç, Nurettin Aktaş, Özgür Tokatlı, Merve Suoğlu tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da kuruldu.

Merve Mollamehmetoğlu Haberi

Merve Mollamehmetoğlu

22 Yapı Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kerem Savaş Keleş, Merve Mollamehmetoğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de kuruldu. 


22 Yapı Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT . Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. . Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. . Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...