21 / 05 / 2024

Merve Oflaz ev 2016

Merve Oflaz ev 2016

Selim Sabah ile olan 5 yıllık ilişkisini sürpriz bir kararla noktalayan ve yeni bir aşka yelken açan Merve Oflaz, Bebek'e ocak ayında taşınmış.

Elazığ'da evi yıkılan depremzede 'Ev boş' tutanağından şikayetçi oldu!

Elazığ’da 24 Ocak’ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde oturduğu binanın ağır hasar görmesi sonrasında evi eşyalarıyla birlikte yıkılan Merve Köklüer, yıkım öncesinde polis memurunun 'Ev boş' diye tutanak tutması sebebiyle zarar gören eşyalarının karşılığında yardım alamadığını belirtti.

Merve Oflaz, Allan Hakko'nun evine mi taşındı?

Oyuncu Merve Oflaz'ın,  iş insanı Allan Hakko'nun Ulus Savoy’daki evine yerleştiği iddia edildi...

Merve Boluğur Bebek'te kiralık ev arıyor!

Önceki gün Bebek'te görüntülenen oyuncu Merve Boluğur'un kiralık ev arayışına girdiği öğrenildi. Emlakçı emlakçı gezen Boloğur, denize sıfır konumda bir ev arıyor.

Merve Özbey Çekmeköy ve Pendik'ten ev aldı!

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, geçtiğimiz günlerde yatırım amaçlı iki adet daire satın aldı. Çekmeköy ve Pendik’ten ev alan Özbey, 1 milyon TL ödedi.

Merve Boluğur evi tamamen boşalttı!

Murat Dalkılıç'la boşanma aşamasında olan Merve Boluğur, geçtiğimiz ay eşiyle yaşadığı Yeniköy'deki daireden ayrılıp yeni bir ev aramaya başlamıştı.

Merve Boluğur Etiler'de kiralık ev baktı!

Oyuncu Merve Boluğur ve şarkıcı Murat Dalkılıç boşanacağı iddia edildi. Güzel oyuncu Boluğur'un tek başına yaşamak için Etiler'de kiralık daire aradığı iddia edildi.

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur Bodrum'dan 1 milyon dolara ev aldı!

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur Bodrum'a yerleşme kararı aldı. Çift yaz boyunca hem tatil yapacak hemde çalışacak.

Şehit Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz'ın ailesine Alemdar'da ev yapılacak!

Mardin Nusaybin'de terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz'ın ailesi için, yaşadıkları köyde ev yapılacak. Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, ailenin kirada yaşadığı evin kötü şartlarda olduğunu tespit ettiklerini anlattı.

İşte Merve Oflaz'ın Bebek'teki evi!

Selim Sabah ile olan 5 yıllık ilişkisini sürpriz bir kararla noktalayan ve yeni bir aşka yelken açan Merve Oflaz, Bebek'e ocak ayında taşınmış.

Merve Boluğur'dan yeni ev açıklaması!

Güzel oyuncu Merve Boluğur, kişisel bakım için Kuruçeşme’ye geldi. Yaklaşık 3 saat kaldığı kuaför çıkışında açıklamalarda bulunan Boluğur, "Evi değiştirmedik, evlendiğimiz evde oturuyoruz." dedi.

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çifti taşınıyor!

Geçtiğimiz aylarda çifte düğünle evlenen popçu Murat Dalkılıç ve oyuncu Merve Boluğur çifti, önceki akşam Etiler Marmaris Büfe'de görüntülendi. Dalkılıç, gazetecilere ev taşıdıklarını söyledi.

Merve Boluğur, Akaretler'den ev satın aldı!

“Küçük Sırlar” dizisiyle ünlenen, ardından “Kuzey Güney”de rol almaya başlayan Merve Boluğur, reklam filminden kazandığı parayla akıllı bir yatırım yaptı

Fatih Altaylı:Ağaoğlu hangi gazetecilere ucuza ev sattı?

Fatih Altaylı "Ali Ağaoğlu hangi gazetecilere normal müşterilerden çok daha ucuz fiyatlara ev sattığını açıklasın da, niye bizden başkasının bu haberleri yapamadığını herkes öğrensin." dedi

Merve Oflaz ev 2016 Haberi

Merve Oflaz ev 2016

Survivor şampiyonu Merve Oflaz, evinin kapılarını Gizem Hatipoğlu'a açtı.


Selim Sabah ile olan 5 yıllık ilişkisini sürpriz bir kararla noktalayan ve yeni bir aşka yelken açan Merve Oflaz, Bebek'e ocak ayında taşınmış


Oflaz'ın bahçe katı olan evi 2 oda ve 1 salondan oluşuyor.


Eve girer girmez misafirleri büyük bir salon karşılıyor.


Merve Oflaz, evindeki etnik desenli eşyaşarı Karaköy'den almış.


Oflaz, evinin bir odasını kıyafetlerine ayırmış.


İşte 'Ütü yapmaktan hiç hoşlanmıyorum, gerekirse ütüsüz giyerim" diyen Merve Oflaz'ın evinden fotoğraflar...