01 / 05 / 2024

meryem uzerli türkiye

meryem uzerli türkiye

Ocak ayından itibaren Türkiye'de yaşamaya başlayacak olan Meryem Uzerli Türkiye'de ev bakıyor. Uzerli, ''Bir yandan ev bakıyorum. Kızım Lara da yanımda olacak. Rahat etmesi lazım'' dedi.

Meryem Uzerli Berlin'de kafe açtı!

Güzel oyuncu Meryem Uzerli, Berlin’de kafe açtı. Uzerli pandemi sebebiyle sade bir kutlama yaptı...

Meryem Uzerli ABD’de ev'lenecek!

Meryem Uzerli, Los Angeles'ta ev sahibi olmak için araştırmalara başladı. ABD'ye giden güzel oyuncu ziyaret ettiği 2+1 daireyi gözüne kestirdi..

Meryem Uzerli Berlin'den yeni ev aldı!

Meryem Uzerli Muhteşem Yüzyıl'dan kazandığı para ile Berlin'den ev almıştı. Son 2 yılda rol aldığı 2 dizi, 3 sinema filminden kazandığı para ile yine Berlin'den ev satın aldı. 

Meryem Uzerli, Canyon Ranch'ten 12 milyon liraya villa aldı!

Meryem Uzerli, Türkiye’deki en büyük yatırımını yaptı, Didim- Akbük’teki yeni bir siteden 12 milyon liraya villa satın aldı.

Meryem Uzerli'nin evini su bastı!

Başrollerini Meryem Uzerli, Belçim Bilgin Erdoğan ve Ozan Güven paylaştığı ‘Annemin Yarası’ filminin çekimlerine yağmur yüzünden ara verildi. Uzerli ve Güven’in kiraladıkları villayı, Sava Nehri’nin taşması nedeniyle su bastı.

Meryem Uzerli Etiler'de ayda 15 bin dolara ev kiraladı!

Yeni dizi projesi için Türkiye 'ye yerleşme hazırlıkları yapan Meryem Uzerli, yapımcılardan ev istemiş, güzel oyuncuya Acarkent 'ten bir villa bulunmuş ve el sıkışılmıştı.

Meryem Uzerli Levent'te 15 bin dolara ev tuttu!

Yeni dizi projesi için Türkiye'ye kesin dönüş yapan Meryem Uzerli yapımcının kendisi için Acarkent'te kiralamayı planladığı villadan vazgeçti. Oyuncu, Levent'te oturan Cem Yılmaz'a komşu oldu.

Türkiye'nin ilk kilisesi Yeşilköy'e yapılacak!

Başbakan Davutoğlu, Dolmabahçe'de azınlık cemaatlerinin temsilcileriyle yaptığı toplantıda müjdeyi verdi, Türkiye'nin ilk kilisesi Yeşilköy'e yapılacak. Projesi tamamlanan Meryem Ana Süryani Kadim Kilisesi, 1.5 milyon dolara mal olacak.

Meryem Uzerli Acarkent'te 15 bin dolara bahçeli villa kiraladı!

Ocakta kesin dönüş yapmaya hazırlanan Meryem Uzerli, evini buldu. Tükenmişlik sendromuna yakalandığı otel odalarından vazgeçen oyuncu, kızını aylık 15 bin TL ödeyeceği Acarkent'teki villada büyütecek.

Meryem Uzerli Türkiye'den ev bakıyor!

Ocak ayından itibaren Türkiye'de yaşamaya başlayacak olan Meryem Uzerli Türkiye'de ev bakıyor. Uzerli, ''Bir yandan ev bakıyorum. Kızım Lara da yanımda olacak. Rahat etmesi lazım'' dedi.

Meryem Uzerli Berlin’de 300 bin euroya daire aldı!

Tükenmişlik sendromu ile ülkesine dönen Meryem Uzerli kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Yeni sezon için 2 milyon dolarlık anlaşma yapan Oyuncu, Berlin’de 300 bin euroya daire aldı.

Can Ateş kızının annesi Meryem Uzerli için ev arıyor!

Can Ateş'le kızının annesi Meryem Uzerli arasında buzlar eridi.İkili, birbirini sanal alemde yeniden takibe aldı.Ateş, Türkiye'ye dönmeye hazırlanan Uzerli'yle birlikte yaşayacağı ev için de arayışa girdi...

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

meryem uzerli türkiye Haberi

meryem uzerli türkiye


Ocak ayından sonra Türkiye'de yaşayacağı için ev baktığını söyleyen ünlü sanatçı bu süreçte kızı Lara'nın da yanında olacağını ve onunda rahat etmesi gerektiğini söyledi. 


Yeni dizisiyle ilgili konuşma yasağı olduğunu dile getiren sanatçı, 1.5 yıl sonra ödül vermek için Türkiye'ye döndü. Meryem Uzerli, verdiği kilolarla da dikkat çekti. 


9 ay önce anne olan ve kısa sürede fazla kilolarından kurtulan Uzerli, ''Aslında hep bu kilodaydım. Sadece Türkiye'de kaldığım dönemde kilo aldım. Nedeni ise Şam fıstıkları. Her gün yarım kilo Şam fıstığı yiyordum'' diye...