28 / 04 / 2024

Meryem Uzerlinin kiraladığı ev

Meryem Uzerlinin kiraladığı ev

Yeni dizi projesi için Türkiye 'ye yerleşme hazırlıkları yapan Meryem Uzerli, yapımcılardan ev istemiş, güzel oyuncuya Acarkent 'ten bir villa bulunmuş ve el sıkışılmıştı.

Meryem Uzerli ve Alp Özcan, St. Tropez'de 8 bin Euro'ya villa kiraladı!

Meryem Uzerli, bu yazı Fransa’da geçirecek. Güzel oyuncu, kızıyla yat firması sahibi sevgilisi Alp Özcan’ın St. Tropez’de aylığı 8 bin euro’ya kiraladığı villasında tatil yapacak

Ünsal-Neşe Sert çifti evini Göç Zamanı'na kiraladı!

Türk dizi sektöründe son yıllarda yaşanan hareketlilik, sosyetik isimlerin de yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yüksel İnşaat'ın ortağı Ünsal-Neşe Sert çifti de eklendi. Çift evini Göç Zamanı dizisine kiraladı.

Beyonce, San Francisco'da günlük 10 bin dolara ev kiraladı!

Şarkıcı Beyonce, huzuru San Francisco'da buldu. Orman manzaralı, meyve bahçeli malikaneyi günlüğü 10 bin dolara kiraladı. Süper lüks evi çok beğenen Beyonce'nin, evin kiralama süresini bir aylığına uzattığı öğrenildi.

İBB Brüksel’de kiraladığı binayı Yunus Emre Vakfı’na verdi!

İBB Brüksel’de kiraladığı binayı Yunus Emre Vakfı’na vermiş. Sayıştay’ın 2014 Denetim Raporu’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ait Kültür A.Ş’ye yönelik çarpıcı tespitler yer aldı.

Kayseri Meryem Ana Kilisesi restore ediliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin tarihi projeleri olan Kayseri Mahallesi, Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi ve 24 saat açık kütüphaneye dönüşecek olan Meryem Ana Kilisesi restorasyon çalışmalarında incelemeler yapıldı.

Reysaş GYO Çayırova'daki 3 deposunu kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde yer alan 31 bin 240 metrekare arsa üzerinde bulunan toplam 63 bin 189 metrekarelik üç depoyu kiraladı.

Angelina Jolie Tayland'da villa kiraladı!

Puket'te film çekimlerine devam eden Angelina Jolie, ailesine muhteşem bir villa kiraladı.Angelina Jolie ve Brad Pitt tatillerini Tayland'da geçiriyor. Çift ve altı çocuğu günlüğü 18 bin dolar harcadıkları villada kalıyor.

Reysaş Adana'daki deposunu Netlog Lojistik'e kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana İli Suluca İlçesi Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan depoyu Netlog Lojistik'e 15 yıllığına kiraladı. Kiraya verilen toplam bedel KDV dahil yaklaşık 6 milyon dolar.

Reysaş, Odunpazarı'ndaki deposunu Paşabahçe'ye kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir Odunpazarı Yassıhüyük Mahallesi'nde yer alan 16 bin 713 metrekarelik arsa üzerinde bulunan depoyu 6 aylığına Paşabahçe'ye kiraladı.

Miranda Kerr Hunter Valley'de çiftlik evi kiraladı!

Avusturalyalı manken Miranda Kerr, yılbaşı tatilini ülkesinde geçirmeye karar verdi. Kerr, Hunter Valley'de çiftlik evi kiraladı. Kerr'in bu çiftlik için haftalık 10 bin dolar ödediği öğrenildi.

Kaan Tangöze Ortaköy’de aylık 10 bin TL'ye ev kiraladı!

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, eşi Seçkin Piriler’le evliliğini kurtarmak için Ortaköy’de lüks bir ev kiraladı. Tangöze, Boğaz manzaralı daire için aylık 10 bin TL ödeyecek.

Astana antrenman için Olimpiyat Stadyumu'nu kiraladı!

Şampiyonlar Ligi'nin son haftasında Avrupa Ligi'ne gidecek takımı belirleyecek olan G.Saray-Astana karşılaşması için Kazak ekibi, 9 gün önce İstanbul'a geldi... Antrenman için Olimpiyat Stadyumu'nu kiraladı.

Mariah Carey, Malibu'dan günlük 10 bin dolara yazlık kiraladı!

James Packer'la sık sık gündeme gelen Mariah Carey, Malibu'dan yazlık bir malikane kiraladı. Şarkıcının günlük kira bedeli olarak 10 bin dolar ödediği söyleniyor.

Meryem Uzerlinin kiraladığı ev Haberi

Meryem Uzerlinin kiraladığı ev

Ancak Meryem Uzerli, Acarkent'te vazgeçip, Etiler'de bir ev arayışına girdi. Ardından Cem Yılmaz'ın Levent'teki evinin yanındaki kiralık evi tutmak için girişimde bulundu. Uzerli, aylık 15 bin dolara 8 odalı evi tutmaya karar verdi. 3 katlı 600 metrekarelik ev, Uzerli'nin adının aşk dedikodularına karıştığı Ozan Güven'in evine de sadece 100 metre...